OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Snimak Nenada Aleksić Ša tera jezu u kosti, posle ovoga ide pravo u LUDNICU!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je pobesneo u emisiji zbog Mione, pa krenuo da divlja.

OVE SCENE GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Snimak Nenada Aleksić Ša tera jezu u kosti, posle ovoga ide pravo u LUDNICU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Tokom sinoćnje emisije "Gledanje snimaka" nastao je neviđeni skandal zbog Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, čija je veza na klimavim nogama, od momenta kada je u Elitu ušao Stanislav Krofak Pantera, Mionin bivši dečko.

Dok su ostali ukućani pokušavali da osveste repera, stavljajući mu do znanja da Miona nije ono što on očekuje i da su mu emocije neuzvraćene, Aleksić je sve više i više divljao, pa krenuo da urla iz petnih žila na svoje cimere, koji su mu želeli najbolje:

 

- Stanislav je u jednom trenutku rekao da bi bilo drugačije da mu se ona obratila, meni je on jasan kao dan. Miona je mogla da preseče ovu priču, da tebe stavi po strani, razgovaraće i kraj. Definitivno, ako se ovde bude videlo, bila je prilika i emisija gde smo bili gosti. Nijedne sekunde nije imala odgovor koji je bio jasan, kratak i koncizan - rekla je Kačavenda.

- Meni vi use**vate život, ne možete da me ubedite da mi je loše, ako nije - urlao je Ša.

- Ma druže, ne ide ti veza, katastrofa - rekao je Janjuš.

- Neću je ostaviti, meni je lepo, tačka i kraj! Ako je njoj loše, neka me ostavi. Nije mi lepo ovo, nametanje, nije mi lepo razdvajanje na silu, ne mogu da budem srećan zbog ljudi ovde i naroda - divljao je Ša.

- Ona ne priča ovde za stolom stvari koje priča meni u krevetu. Ispod pokrivača mi je rekla da sam joj falio svaki dan ovde, dok sam bio u Odabranima - objašanjavao je Ša.

- Ne laži, ti si mene prvo pitao da li si mi falio, lažeš... ja da želim te stvari da pričam ovde, pričala bih - naljutila se Miona.

"Ovaj čovek je stvarno za ludnicu", "Nije ni smešno šta ovaj čovek izgovara", "Pomozite mu, nije dobro", "Hoće li ga neko poslati na lečenje"... - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama, kada je Ša u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading