LOŠE VESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Milan Milošević mu uneo stravičnu informaciju iz spoljnog sveta, reper podivljao usred emisije!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je Nenadu Aleksiću Ša preneo poruku od oca, koja je napravila totalnu pometnju u Eliti.

LOŠE VESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA: Milan Milošević mu uneo stravičnu informaciju iz spoljnog sveta, reper podivljao usred emisije!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević otkrio je Nenadu Aleksiću Ša kako njegov otac, Zoran Aleksić Kiza, podržava Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka, kao i da prati njihove fan grupe, što je repera razbesnelo, dok mu je Miona poručila kako ga treba biti sramota, s obzirom da je naglasio kako je Ša najnesrećniji tokom veze sa Jovanovićevom: 

- Miona, kako može biti tako velika ljubav, a niko da te pozdravi u čestitkama? Njegov tata prati Stanislavove i tvoje fan grupe - upitao je Milan.

- Nisam ja u odnosu sa njegovima, nego s njim. To mi je skroz okej. Videćemo šta i kako, neću da tu pričam nešto - rekla je Miona.

 

- Tebra, već su jednom imali sa mnom razgovor. On čovek nije normalan, ako to radi. Bolje da mi ne dolazi na finale, sram ga bilo. Blokirao sam ga već pet puta na Instagramu. Lepo sam rekao da se ne igrate rijalitija. Tata se igra rijalitija. Ja znam kako je meni s njom. Ona mora samo da bude jasna za stolom, ne da ćuti za sve. Pustite me samog kući. Jednom sam im već rekao. Vi mene spašavate, pustite me bre svi. Zabole me dupe za fan grupe. On nema pravo. Ima pravo onaj ko me hrani i ko mi je stvorio sve. To sam ja - rekao je Ša.

- Budi jasna za stolom, molim te - zamolio je Ša Mionu.

- Aneli, oni imaju probleme, jer ona ništa ne kaže. Ona kad treba da ćuti, ne ćuti. On sad ispada bolesnik koji odgovara na njeno pitanje - rekao je Đedović.

- A ko tebe pita da pričaš šta ja pričam? Ti ćuti onda, nemoj da odgovaraš na sve - rekla je Miona Ša.

- Ne, ako je Kiza rekao da sam ja najgora... sram ga bilo - nastavljala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Roman

22.04.2024 11:48

Krajnje je vreme da se ŠA uputi na psihijatrijsko lečenje Miona ga ne voli, veštački održava vezu, zarad glasača....ona voli Stanislaa čeka pomirenje sa njjim Za ŠA je ovo izgbljeno vreme. On nije u vinklu.Očigledno ima velikih psihičkih problema. Katastroa je njegovo ponašanje. On se ponaša kao opsednuti manijak.Kizo, vadi ovu budalu iz Zadruge i pravo Klinika......