CAR DOŠAO U BEOGRAD KRIŠOM? Uživo se uključio nakon Aleksandrinog porođaja i sve otkrio o ĆERKI, evo šta se dešava!

Autor:

Zadruga

19.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car se uživo uključio i otkrio sve o ćerkici Leoni.

CAR DOŠAO U BEOGRAD KRIŠOM? Uživo se uključio nakon Aleksandrinog porođaja i sve otkrio o ĆERKI, evo šta se dešava!

Foto: ATA Images

Nakon što je pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, donela na svet devojčicu Leona 17. aprila, njen partner Filip Car se oglasio putem Instagrama kako bi podelio važne vesti sa svojim pratiocima. Izrazio je zahvalnost svima koji su im uputili čestitke i podelio svoje uzbuđenje zbog dolaska nove članice porodice.

 

Filip je istakao da je bio u velikoj napetosti i iščekivanju tokom proteklih dana, te da nije bio aktivan na društvenim mrežama, posebno na TikToku. Takođe je najavio proslavu u Crikvenici i pozvao prijatelje i pratioce da se pridruže, ističući da će se kasnije te večeri obratiti svojim fanovima i podeliti srećne vesti sa njima.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Nikolić se porodila

 


Ova objava Filipa Cara na Instagramu izazvala je veliku pažnju javnosti i fanova, koji su sa oduševljenjem dočekali vesti o rođenju Leona i planovima para za proslavu. Mnogi su pomislili da je Car dolazio krišom za Beograd, budući da je napisao u jednom trenutku da je na relaciji ,,gore - dole". 

Floto moja draga hvala vam svima predivnim čestitkama. Kako sam stalno bio danima u iščekivanju i napetosti, znate da gotovo i nisam bio na TikToku uopšte! Doslovno putujem gore - dole i imam jako mnogo obaveza oko svega, ali radim jednu proslavu u Crikvenici, pa ko god je u mogućnosti od naše ekipe, naših prijatelja, našeg posebnog tima, naše drage flote, neka mi se javi i dođe, bilo bi mi drago... Za sve one koji nisu u mogućnosti, jer nas ima doslovno sa svih strana sveta i ljudi imaju i svoje obaveze, ja ću oko 21h da se upalim sa zabave, da podelim ovaj najsrećniji životni trenutak sa vama i pozdravim vas, jer me opet neće biti par dana! Hvala vam svima i pozdravlja vas LAF TIM ( Leona, Aleks, Filip) - napisao je Filip prošle noći.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading