VIŠEMILIONSKA KAZNA ZA UČESNIKE ELITE: Pinkova produkcija donela NAJDRASTIČNIJU odluku!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji se nisu pojavili u "Baražu" biće žestoko kažnjeni!

VIŠEMILIONSKA KAZNA ZA UČESNIKE ELITE: Pinkova produkcija donela NAJDRASTIČNIJU odluku!

Foto: TV Pink/printscreen

Večeras se u "Eliti" održava "Baraž", gde se bivši učesnici bore za povratak u rijaliti. Voditeljka Ana Radulović predstavila je učesnike koji su sitgli:

- Aleksandar Anđelić, Bogdan Ilikć, Slađana Lazić Bošković, Vivien Kurtović, Marijana Špirić, Vesna Ćuruvija, Tamara Božović, Jelena Mandić, Dragana Jeremić, Pavle Mileševski, Valentina Živić, Boža Džons, Sloba Josipović - pročitala je voditeljka Ana Radulović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Ana Radulović

Pinkova produkcija donela je odluku da oni učesnici koji se nisu pojavili budu kažnjeni sa po milion dinara!

Inače, Aleksandar Anđelić, poznatiji kao Aca Kockar razvezao je jezik o takmičarima koji su unutra, a pogotovo o Anđeli Šparavalo, sa čijim je roditeljima bio u kontaktu pred dolazak u studio televizije Pink. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aca Kockar dobio brojanicu od porodice Šparavalo

Njeni roditelji su ga pripremili da Anđelu na sve moguće načine rastavi od Bojane Pavlović,  sa kojom poslednjih nekoliko dana ima brojne probleme jer ju je optužila da je prema njoj bila nasilna, zbog čega se uključila cela porodica koja želi da tužu Pavlovićevu. 

On je otkrio da su mu dali posebnu narukvicu, koju bi trebao da joj pokloni, ako publika izglasa da se vrati, ali i poruku da od rođendanskog slavlja nema ništa, ako ostane u ljubavnom odnosu sa Bojanom. 

- Ja sam radio sa decom i da mi neko dodeli nadimak kockar. Voleo bih u oči da ih pitam to isto. Možda nije primerno da kažem ko se bavi prostitucijom, kockom, lekovima. Bebica se kockao sa mnom 12h on je prvi, Janjuš isto. Ja sam bio u lošem svetu. Ostalo ću vam reći unutra. U proteklih 4 dana moram da se zahvalim porodici Šparavalo, dali su mi ceo istorijat Anđelini, pozdravila me baba. Anđelina mama mi je dala poklon - rekao je Aleksandar Anđelović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading