SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM! Miona zaskočila Ša, pa dokazala kako je rijaliti bitniji od sopstvenog DOSTOJANSTVA!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je odlučila da Nenadu pređe preko svega i pruži mu još jednu šansu.

SAMO ZA ONE SA JAKIM ŽELUCEM! Miona zaskočila Ša, pa dokazala kako je rijaliti bitniji od sopstvenog DOSTOJANSTVA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović je u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" otkrila da gubi nade da će odnos sa Nenadom Aleksićem Ša opstati i da ne vidi budućnost sa njim. Istakla je da ih svađe sve više opterećuju i da ne može da trpi takvo stanje.

- Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pederske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla, ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla, to je ludilo -  izjavila je Miona.

Međutim, nakon emisije i celokupnog haosa, Miona Jovanović je prišla Ša u garderobu, dok se presvlačio, pa krenula da ga grli kao nikad pre. Mnogi su zaključili i krenuli da komentarišu kako je Jovanovićeva počela da pokazuje emocije tek nakon ulaska Vanje Živić, koja je izazvala totalnu pometnju sinoć, kada se vratila u rijaliti nakon baraža:

- Miona upalila emociju nakon ulaska Vanje - glasio je komentar na temu ovog snimka.

 

 

Miona je, inače, dobila titulu glavnom foliranta u Eliti, zato što joj je "prva tema" bitnija od sopstvenog dostojanstva, pa je u stanju da pretrpi sve, ne bi li ostala glavna u Eliti, što joj je zagarantovano, s obzirom na svakodnevne drame sa reperom, koji pravi haos i konstantno preti diskvalifikacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading