JANJUŠ PECNUO ŠA! Evo kako mu se obratio u pušioni! Umalo da dođe do karambola zbog koškanja!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajde što si lenj, nego što si i u glavi lud. Zabavljaš se tamo sa klinkama. Ne valja ti to dragi Nenade. Obiće ti se sve o glavu, provocirao je Janjuš!

JANJUŠ PECNUO ŠA! Evo kako mu se obratio u pušioni! Umalo da dođe do karambola zbog koškanja!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša zaratili su u pušioni jer su se pokoškali oko pepeljare! Da stvar bude u neku ruku i smešna, iz krajnje benigne situacije sve je preraslo u svađu, pa je bivši košarkaš iskoristio priliku da reperu sve saspe u lice.

- Ša, ajde budi brat i dodaj mi tu pepeljaru - pitao je Janjuš, pa se Aleksić nadovezao:

- Ajde ustani i uzmi. Nemoj da si lenj, nisam ti ja Aneli Ahmić burazeru!

Janjuš je tada pozeleneo, pa je ustao i počeo Ša da proziva da se zabavlja sa klinkom, misleći na Mionu Jovanović.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nenad Aleksić Ša

 

- Ajde što si lenj, nego što si i u glavi lud. Zabavljaš se tamo sa klinkama. Ne valja ti to dragi Nenade. Obiće ti se sve o glavu. 

U tom trenutku Ša je shvatio da ne želi da ulazi u dalju raspravu sa cimerom, pa je samo ugasio cigaretu i otišao napolje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Podsećamo, Miona Jovanović je u sinoćnjoj emisiji "Pitanja novinara" otkrila da gubi nade da će odnos sa Nenadom Aleksićem Ša opstati i da ne vidi budućnost sa njim. Istakla je da ih svađe sve više opterećuju i da ne može da trpi takvo stanje.

- Naše svađe su sve učestalije i stvarno ne mogu to da trpim, da li će biti dobro ja zaista ne znam. Ko si ti da iznosiš neke stvari koje ja nisam rekla, to su te pederske i funjarske fore, ja da sam želela Stanislavu nešto da kažem za stolom ja bih to rekla, ali da on meni nabacuje nešto što sam mu rekla, to je ludilo -  izjavila je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading