MILJANA PREKINULA DIVLJAČKU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Ovako nešto nije viđeno, Marinkovićeva ceo dan ne zna gde UDARA!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva ubelodanila pred svima šok detalje iz hotela!

MILJANA PREKINULA DIVLJAČKU AKCIJU MAJE I STANISLAVA: Ovako nešto nije viđeno, Marinkovićeva ceo dan ne zna gde UDARA!

Foto: TV Pink/printscreen, Dragan Kadic

Veliki šef je danas takmičarima rijalitija "Elita" zadao specijalan zadatak, a oni su morali da biraju tri drske osobe, zbog čega je izbilo nekolik brutalnih svađa. Jedna od žešćih bila je između Maje Marinković i Aneli Ahmić.

Maja je uverena da su mnogi ljubomorni na njenu vezu sa Stanislavom Krofakom i da je zbog toga provociraju, jer ne mogu da imaju ljubavni odnos kao što njih dvoje imaju, koji je za sad jako skladan i bez turulencija. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković

- Po meni je jako drska Aneli prema Janjušu, ona je pogazila reč svoje porodice kada su ti poslali čestitku na ramazan i posle 3 nepuna dana si legla sa njim u krevet, drska si iz lične koristi jer želiš ovde da provociraš ljude - odbrusila je Maja.

- Mi smo jako ljubomorni na tebe jer si nebitna, sediš sa čovekom i mazi te po nozi tebi reakcija ništa, sve radiš iz koristi - rekla je Aneli.

- Pozdrav za Staniju moju drugaricu, ti si jedan težak folirant. Ako sam u vezi neću vas štedeti svog mišljenja. Uroš je drugo mesto, gleda ljude zbog kadra, on se družio sa mnom kad su ga Aneli i Janjuš odbacili, oni tebe koriste za neke ratove, u pravu je Žana kad je rekla da si beba podguzne muve, moraš da se kačiš na igrače ovde jer ste nebitni - nastavila je Marinkovićeva. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Aneli Ahmić

- Tvoje zanimanje je hostesa a ja sam zdravstveni radnik, meni je ispod nivoa da razgovaram sa tobom - rekao je Uroš.

- Treće mesto Miona, drska je prema svom dečku. Vanja je sinoć rekla sve se slažem. Drska si jer ne možeš da radiš stvari kako bi želela, imaš emocije prema mom dečku. Meni je moj dečko jasan kao dan, vidi samo mene i ti mi nisi opasnost, kao bilo ko. Možete do sutra da ga gledate, znam da je naša veza najjača. Danas sam raspoložena, jutros je bilo turbulentno, upala je Miksi i imala je priliku da vidi kako to izgleda - poručila je Maja. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading