BIVŠI ZADRUGAR PROGOVORIO O KRAĐI: Otkriveni svi detalji PLJAČKE u teretani, lopovu uputio JASNU PORUKU!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Stefanović otkrio istinu o pljački u teretani!

BIVŠI ZADRUGAR PROGOVORIO O KRAĐI: Otkriveni svi detalji PLJAČKE u teretani, lopovu uputio JASNU PORUKU!

Foto: Republika TV

Marko Stefanović

Poznati personalni trener i bivši učesnik rijaliti šou programa "Zadruga", Marko Stefanović, postao je žrtva krađe novčanika, saznaje portal Pink.rs. Prema informacijama koje su otkrivene, incident se dogodio u teretani, gde je Stefanoviću nestao novčanik, izazivajući njegovu očiglednu bes zbog ove neprijatne situacije.

Izvor koji se zatekao u teretani kada je Stefanović otkrio da mu je novčanik ukraden, otkrio je da je bivši zadrugar bio izuzetno besan zbog ovog događaja. Njegova reakcija na ovu situaciju jasno pokazuje koliko je oštećen krađom novčanika i koliko mu je neprijatno zbog cele situacije.

Foto: Republika TV

Marko Stefanović

 

Stefanović se sad oglasio za domaće medije i otkrio šta se zapravo desilo:

- Jao, kako ste saznali za to?! Nebitno. Istina je, ukraden mi je novčanik. Ostavio sam ga pored torbe samo da se presvučem i samo sam u žurbi pokupio torbu za trening i otišao iz te teretane. Prvi put sam bio u njoj, jer nisam stigao da odem u onu u koju idem skoro svakodnevno. Seo sam u kola i počeo da tražim ključeve od auta, a onda sam shvatio da mi nema novčanika. Preturao sam po torbi i shvatio da ga nema, pa sam se vratio u svlačionicu da potražim. Međutim, tamo ga nije bilo, a sasvim sam siguran da sam ga tamo ostavio - započeo je Marko i nastavlja:

- Baš sam bio besan i sad sam dok ti pričam sve ovo, ali eto, šta ćeš. Dok ne udariš glavom o zid, kao ja sad, nećeš naučiti. Nema šta, idemo dalje, sreća pa su mi lična, saobraćajna i vozačka dozvola uglavnom u kaseti od kola, a u njemu nije bilo nešto mnogo para. Taj koji je uzeo, kad pročita ovo, ja bih ga posavetovao iskreno da ga vrati - rekao je Marko Stefanović za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading