BEBICA ĆE TEK OSETITI GNEV MARIJE KULIĆ: Miljanina majka objavila SKANDALOZNE dokaze protiv Macanovića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić odlučila da uništi Macanovića zbog sukoba sa Miljanom!

BEBICA ĆE TEK OSETITI GNEV MARIJE KULIĆ: Miljanina majka objavila SKANDALOZNE dokaze protiv Macanovića! (FOTO)

Foto: ATA Images, youtube.com/Zadruga Official

Nakon nove drame Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice, bivša zadrugarka Marija Kulić odlučila je da raskrinka nesuđenog zeta. Na društvenoj mreži Instagram objavila je ugovor sa njim, koji je potpisala kada mu je pozajmila 10.000 evra, kako bi kupio autobus i započeo biznis.

Kako Kulićka tvrdi, Bebica je Mariji odbio da vrati novac nakon što je raskinuo sa Miljanom. Kako je Kulićka istakla, ona je Bebicu tužila na osnovu ugovora koji su potpisali, a koji je sada objavila na društvenim mrežama. Interesantno je da je Bebica dobio poziv od suda u Nišu, koji mu je stigao na adresu Kulićevih:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marije Kulić

- Nema adresu Skraćeni, adresa mu je kod nas - napisala je Marija koja je priložila i poziv za glasanje Nenada Macanovića, kao i za ročište. 

Podsetimo, Kulićeva je ranije poručila i da je Bebici dala novac za alimentaciju, a ne samo kako bi pokrenuo posao.

- Na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija ranije.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marije Kulić

Podsećanja radi, ova nedelja će biti posebno burna u "Eliti", ali i u domu Kulića. Naime, Milena Kačavenda je za svoja dva potrčka odabrala Miljanu i Bebicu, koji su nedavno obnovili rat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading