PROGLAŠENA NAJVEĆA ŠTROKA U ELITI: Ne kupa se po 15 dana, ovi detalji teraju na POVRAĆANJE!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda na podeli budžeta urnisala Uroša Stanića!

PROGLAŠENA NAJVEĆA ŠTROKA U ELITI: Ne kupa se po 15 dana, ovi detalji teraju na POVRAĆANJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda napravila je opštu pometnju u Beloj kući svojom današnjom podelom budžeta. Ona je svakome sasula u lice sve što misli o njemu, a mnogi su jako teško prihvatili reči koje im je uputila. 

Milena je po Urošu Staniću osula žestoku paljbu, a on joj je brutalno uzvratio. Uroš je i pokušao da žestoko ponizi Milenu pred svima i obesmisli sve što je tokom današnje podele budžćeta uradila. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 - Ti si jedan beskarakteran kičmenjak. Ti si se vrlo nagledao rijalitija, ti si jedna štroka mala koja se ne kupa po 15 dana. Ideš samo da se zavučeš u nečiju b*lji, ti si go*no kakvo ja za mojih 48 godina nisam videla. Sve najgore imam o tebi da kažem. Jedino moram da priznam da dobro trpiš, ali to su već druge stvari - rekla je Milena Kačavenda.

 - Ovo je tvoj debakl, smor si, ni u jednom segmentu nisi poentirala. Sve si isto ponavljala, smor smor, smorova. Smatram i mislim da ti je ovo debakl, jedna od najdosadnijih podela. Što se tiče tvog mišljenja, svi imaju, pa i ti - odmah je odgovorio Uroš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

 - Anđela štrokava si, odvratna, ljigava, lažeš. Izigravaš žrtvu, terala si sprdnju, zaje*avala se. Alapača si, lopov, folirant - okarakterisala je Kačavenda svoju cimerku.

 - Neću da te komentarišem, izdala si drugaricu posle 27 godina, sad ću zaplakati bez suza - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading