BITNO OGLAŠAVANJE PANTERINE ĆERKE: Svima zapušila usta, ovako gleda na očevu VEZU sa Majom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovoga je sve jasno!

BITNO OGLAŠAVANJE PANTERINE ĆERKE: Svima zapušila usta, ovako gleda na očevu VEZU sa Majom! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav Krofak Pantera privukao je pažnju javnosti svojim ulaskom u "Elitu", a trenutno uživa u vezi sa Majom Marinković, jednom od najkontroverznijih učesnica ikada.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Iako su se svi pitali kako celokupnu situaciju komentariše njegova porodica, Stanislavova ćerka je maksimalno uz njega, ali na vezu sa Majom gleda kao na usputnu zanimaciju. Ipak, ona mu svakodnevno pruža podršku putem Instagram profila, gde objavljuje poruke koje stižu, a danas je posebno iznenadila svoje pratioce. 

Naime, kako se poslednjih nekoliko dana nnbogo spekuliše o Stanislavovom odnosu sa bivšom suprugom, kao i objavama koje njegova ćerka stavlja na Krofakov zvaničan Instagram profil, izgleda da je njegova mezimica odlučila da zapuzši usta svima i jasno i glasno pokaže da podržava njegovu vezu sa Majom, iako je na samom početku bila beliki protivnik iste. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Panterina ćerka je na njegov Instagram stori podelila poruke sa fan stranicom koja podržava Maju i Stanislava i po svemu sudeći jasno stavila do znanja da je po pitanju ljubavnog odnosa njenog oca promenila mišljenje. 

Republika

Foto: instagram.com

Stanislavova ćerka podržala ljubav njega i Maje

Vanesa je jednom prilikom već izjavila da joj je Maja iskrena i smešna, ali da bi volela da je njen otac ostao sam i bez ljubavnog odnosa. 

Ostaje da vidimo kako će narednih dana funkcionisati veza Maje i Stanislava, kao i kako će reagovati njegova ćerka u nastavku rijalitija. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading