TOTALNO UNIŠTENJE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Iz spoljnog sveta stiže ŠOK PORUKA, saznaće ISTINU o Mioni i Stanislavu!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetu van rijalitija ,,Elita" na društvenoj mreži Instagram se vodi ozbiljan rat.

TOTALNO UNIŠTENJE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Iz spoljnog sveta stiže ŠOK PORUKA, saznaće ISTINU o Mioni i Stanislavu!

Foto: TV Pink/printscreen

Na Instagram profilu portala Republika.rs nedavno se odigrala zanimljiva anketa u kojoj su pratioci imali priliku da izglasaju koji par iz rijalitija "Elita" im se najviše sviđa. U ponudi su bili Maja Marinković i Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Stanislav Krofak, kao i Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša.

 

 


Iako su pratioci imali težak zadatak da izaberu omiljeni par, veza Mione i Stanislava bila je u velikoj prednosti. Njihova romansa osvojila je srca mnogih, te su fanovi počeli da dele anketu u vidu fotografije po Instagram storijima, kako bi dodatno podržali svoje favorite.

Nakon što je anketa objavljena, fanovi su se aktivno uključili u glasanje i izražavanje svojih preferencija. Komentari ispod ankete bili su vrlo emotivni, a mnogi su isticali razloge zbog kojih podržavaju upravo određeni par. Bilo je očigledno koliko su ovi rijaliti učesnici uspeli da povežu sa svojom publikom i stvore snažan emotivni odnos.

 

 

 

Nenadu Aleksiću Ša sigurno neće biti lako kada bude saznao za ovu istinu!

Miona Jovanović i Stanislav Krofak su svojom romansom izazvali veliku pažnju javnosti, a njihova popularnost je nastavila da raste i nakon završetka rijalitija. Njihova veza privukla je brojne obožavaoce, a ova anketa samo je potvrdila koliko su njih dvoje omiljeni među publikom.

Anketa na Instagram profilu portala Republika.rs pokazala je koliko su rijaliti parovi iz "Elite" uspeli da privuku pažnju publike i izazovu emotivne reakcije. Miona i Stanislav su se izdvojili kao omiljeni par među pratiocima, a njihova romansa i dalje nastavlja da intrigira javnost. Ova anketa je još jednom potvrdila koliko su rijaliti programi postali deo popularne kulture i izazvali interesovanje široke publike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading