BIVŠI ZADRUGAR BRUTALNO NAPADNUT: Maltretiran na javnom mestu, za dlaku izbegao ozbiljne BATINE!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Neca Lazić podelio šokantnu priču!

BIVŠI ZADRUGAR BRUTALNO NAPADNUT: Maltretiran na javnom mestu, za dlaku izbegao ozbiljne BATINE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Neca Lazić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", nedavno je postao žrtva fizičkog i verbalnog napada od strane vozača gradskog autobusa dok je putovao na fakultet. Situacija je postala viralna nakon što je Neca podelio detaljan opis incidenta na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram

Nenad Neca Lazić

Neca je opisao kako je, nakon što je pokazao svoju mesečnu kartu, vozač autobusa insistirao da ima i peronsku kartu, iako to nije bilo neophodno. Kada je Neca odbio da izađe iz autobusa, vozač je fizički nasrnuo na njega, uz podršku jednog putnika koji je takođe bio spreman da se fizički sukobi sa njim.

 - Doživeo sam jako neprijatnu situaciju sa vozačem gradskog autobusa. Desilo se to da ja inače putujem na fakultet, jer nemam stan u Beogradu i desilo se to da ja kupujem mesečnu kartu i da dajem grdne pare za te mesečne karte - započeo je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Neca Lazić

- Desilo se to da sam se vraćao iz Beograda i kada sam ušao u autobus za moje selo odakle sam, ja pokažem mesečnu kartu i prolazim, a on mi kaže: "Jel imaš peronsku?", ja kažem nemam, ali mi ne treba zato što imam mesečnu. On meni kaže: "Ajde izađi napolje, ajde izađi napolje". Samo sam ga pogledao i čovek krene mene da vuče za kragnu, i onda se ubacio neki putnik sa strane koji je hteo da me bije - rekao je Lazić.

Kako je dalje naveo, još nekoliko njih se uključilo u raspravu i počelo da mu dobacuje i vređa ga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading