JA BAR NISAM OPERISANA, MOĆI ĆU DA RODIM: Maca dovela Kiju do NERVNOG SLOMA!

Autor:

Zadruga

10.04.2018

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku večeri došlo je do verbalnog okršaja između Kristine Kije Kockar i Mace Diskrecije. Do svađe koja je izbila između ove dve zadrugakre došlo je zato što je Kija rekla Maci da falšira i da prestane da lupa u šerpu i peva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Ja bar nisam operisala ribicu, ja ću moći da rodim dete - uzvratila joj je Maca, što je Kristinu razbesnelo, a potom dovelo do suza.

Brzom reakcijom obezbeđenja sprečeno je da verbalni sukob eskalira, a nakon svega Kija se rasplakala u dvorištu. Njoj su prvo prišle da je uteše Ana Korać i Nadežda Biljić.

- Pa, neće ti to reći neko kome je stalo do tebe, pa normalno je da će ona da ti kaže. Što te pogađa neko ko ti nije ni do ovde - rekla je Nadežda.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Nakon toga, Kiji je prišao i suprug Sloba Radanović. 

- To je meni bolna tema i ti to vrlo dobro znaš - rekla je Kija. 

- Znam, ali nemoj ti da se nerviraš zbog Mace i da praviš gluposti. Zbog Mace se spustaš, pa jesi li ti normalna? To što ona tebi govori, to govori o njoj samoj, a ne o tebi. Ljudski mozak koji može nešto tako da smisli, to je poremećena osoba. Veruj mi! Iskuliraj se malo, prošetaj, popij vode - rekao je Sloba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading