KIJINA MAMA: Slobina majka je PROKLINJALA moju Kiju, a sve zbog OVOGA

Autor: Pink.rs

Zadruga

17.04.2018

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadica Zeljković tek sada je otkirla detalje razgovora koji je imala sa Slobinom majkom Draginjom Radanović kada su njihova deca bila na medenom mesecu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Proklela je svekrva... Kija Kockar

Kijina mama ispričala je do kakvih je neprijatnosti dolazilo između Draginje i nje, ako i šta je to Kristina loše učinila zbog čega je na nju bacana i kletva:

- Nikada se nismo čuli. Imali smo svadbu, posle toga sam imala vrlo ružan razgovor sa njegovom majkom. Oni su imali neka pravila, neke druge običaje, koje moja Kristina nije ispoštovala, jer se tako dogovorila sa svojim suprugom Slobom - izjavila je Zeljkovićeva koja tvrdi da je Kija "platila" jer nije ispoštovala običaje.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Kijina majka otkrila šta joj je izgovorila Slobina mama... Draginja Radanović

- Tu je njegova majka bila jako uvređena. Kija i Boba su otišli na medeni meseci i meni je Kristina javila preko Fejsbuka da su stigli i da ja javim to njegovoj majci. Ja sam pozvala njegovu majku i čula sam tolike uvrede od nje, da je to prešlo u kletve. Govorila je da oni nikada neće imati sreće u braku zato što Kristina nije ispoštovala te običaje - tvrdi Nadica koja otkriva kada je sve to ispričala svojoj ćerki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kraj braka... Kija i Sloba

- Bujicu kletvi je uputila na mene i ćerku. Ja to Kiji nikada nisam rekla dok se sada nije desilo ovo. Kada se desila prevara, njegova majka me nije pitala kako je moje dete. Nismo se srele posle svega. Ja nemam problem da se sretnemo. Mi smo ležerni što se tiče odnosa. Ja sam za njegove roditelje uvek bila dostupna. Oni su penzioneri ljudi, imaju druge poglede na svet. Čak sam Draginji uvek govorila da mi kaže ako joj se nešto ne sviđa kod Kije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovan

17.04.2018 11:30

Kriv je Draginjin sin sto nema svoje misljenje

Stefana Jovanović

04.05.2018 06:13

Ćuti matora manipulatorko.tako si ćerku občavala i vaspitavala da laže i d e folira.Svi znaju u Zrenjaninu sve. Ne tupi gaviše. Utuvite sebi u glavu da je Sloba više ne voli i da je tu priči kraj. Pord jsvih muškaraca sa kojma je jbila, ima Andriju. bavite se njim. Ona voli samo sebe i novac. laka zemlja pok.Kockaru, znao je on oliko vi vredit.