NASRNUO NA NJU: Filip poludeo zbog TAJNE koju je otkrila Marija Ana!

Autor:

Zadruga

17.04.2018

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom koju je Marija Ana Smiljanić imala, nastavila se i sa njenom dečkom u rijalitiju, Filipom Đukićem. Naime, Filip je tek sada shvatio da je Marija Ana javno ispričala kako ga je vozila u bolnicu kada mu je pozlilo zbog korišćenja nedozvoljenih supstanci, zbog čega je poludeo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Žestoka svađa ljubavnika... Marija Ana i Filip

Filip je zbog toga vikao na Marija Anu, koja se pravdala da je ona to pred svima demantovala jer je tu informaciju iznela u besu i u afektu. Međutim, to nije smirilo Đukića koji ju je toliko napao da je moralo da reaguje obezbeđenje:

- Završili smo svaku priču. Njega je sramota da bude sa mnom jer će sada svi da se okrenu protiv mene - govorila je Marija Ana cimerima. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad je shvatio da je otkrila njegovu tajnu... Marija Ana i Filip

- Hoćeš da krenem sad ja da iznosim istinu o tebi? Sad ćeš da vidiš ko će i šta sve da zna o tebi - besneo je rijaliti učesnik.

Iako je Marija Ana pokušala da smiri strasti i otišla u izolaciju kako bi zaustavila svađu, za njom je uleteo pobesneli Filip kog je Miljana Kulić polivala vodom, ne bi li spasila Smiljanićevu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Umalo je fizički napao... Marija Ana i Filip

- Ti si jedna raspala pevaljka, znaš i sama šta si radila napolju. Je*em li te u usta. Rekla si da mi je pozlilo i da si me vozila u bolnicu. Šta si sve radila za pesmu? - polako je otkrivao Marija Anine tajne Filip.

- Slala sam dečku slike za postere - pravdala se Smiljanićeva, međutim neuspešno.

- Gole slike si mu slala. Jedva čekam da idem kući da pobegnem od tebe - uralo je Đukić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
hm

17.04.2018 11:00

Loša gluma. Sve bi dali za kadar i jedno pitanje novinara.

Odgovori 12 1
Ana

17.04.2018 11:25

To je vec ranije ispricala

Odgovori 10 0