TUČA U ZADRUZI: Trudna Miljana ISPESNIČILA SANJU, ova je UŠTINULA!

Autor:

Zadruga

24.04.2018

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obezbeđenje u "Zadruzi" je danas imalo mnogo posla kada je trudna Miljana zbog hrane napala Sanju Stanković i tom prilikom je udarila pesnicom. Kulićeva je kazala da je to uradila jer ju je Sanja uštinula, zbog čega ju je ona udarila. Kada je ovo videla Sanjina devojka Jovana Tomić Matora nasrnula je na Miljanu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana nasrnula na Sanju...

Naime, Miljana je nasrnula Sanju dok su jele, a Đekson je pokušao da je smiri. Potom je udarila Sanju, a sukob se nastavio u spavaćoj sobi, gde ju je Miljana gurnula, a odmah je skočila Matora u odbranu svoje devojke.

- Nemoj da je guraš! Nemoj da je guraš! - vikala je Matora koja je pokušala da udari Miljanu, u čemu ju je obezbeđenje sprečilo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Držalo ih i obezbeđenje, i Đekson i Žuti...

- Ako ja trudna ne mogu da jedem, ne možete onda ni vi. Neću da jedem makarnone ni te gluposti. Ona će mene da štipa za ruke, k.vetina jedna - histerisala je Miljana. 

Kasnije je Matora pokušala da sazna šta se desilo, a Zorica Marković joj je ispričala kako je Miljana tražila svoje pare od Andrijane, i da se uopšte nije obraćala Sanji, već da se Stankovićeva sama umešala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Saška jeftić

25.04.2018 06:13

zašto Miljna nije kažnjena direktnom nominacijom zbogtoga.zašto joj seoprašta. ona je jotkačena i nema kontrolu.Može nekog i da ubije.