Miki u "Zadruzi" odrađuje dug od 50.000 evra!

Autor: G. D.

Zadruga

24.04.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Ðuričić ušao je u rijaliti "Zadruga" kako bi Pink produkciji odradio dug od 50.000 evra.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Naime, pčelar je pre pet godina, tačnije 2013, prekršio strogo pravilo rijalitija "Farma" napustivši ograđeni deo imanja, zbog čega je diskvalifikovan bez prava da se vrati u takmičenje.

S obzirom na to da su svi farmeri potpisali ugovore i da znaju da postoji stavka o zabrani napuštanja imanja, produkcija Pinka je tada pokrenula sve zakonske mere protiv Mikija.

Miki je tada napravio glupost i mislio je da će mu oprostiti što je izašao van imanja

- Miki je tada napravio glupost, on je mislio da će mu oprostiti što je izašao van imanja i da će ga vratiti u rijaliti, jer im je potreban kao igrač, a oni su ga još i kaznili sa 50.000 evra, koje mora da im isplati - kaže dobro upućen izvor i dodaje:

- Kako nije imao te pare, a Pink nije želeo da odustane od naplate penala zbog napuštanja rijalitija, Miki je odlučio da se sa njima nagodi oko svega. Tako su se dogovorili da on uđe u njihov novi projekat "Zadruga", gde će svojim boravkom odraditi tih 50.000 evra koliko im duguje. On je pristao, ali pod malim uslovima, a to je da ne spava sa svima u spavaćoj sobi, da uvek ima cigarete i slično - završava naš izvor.

Kako saznajemo, produkcija ipak planira da Mikiju isplati i honorar ukoliko se bude ponašao po pravilima i ukoliko ne bude ponovo napustio rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading