Luna se gušila u suzama, pa uradila OVO!

Autor:

Zadruga

30.04.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najturbulentniji dan je iza zadrugara. Kristini Kiji Kockar je saopšteno da joj je preminuo otac. Nakon što joj je to majka javila, njen suprug Slobodan Radanović nije želeo da se odvoji od nje. Ovo je veoma pogodilo Lunu Đogani, kojoj se Sloba tokom celog dana nije obratio.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna plače zbog Slobe

Nakon cele situacije, Luna i Sloba su razgovarali o tome da li treba da nastave svoju vezu. Kako razgovor nije završen u pozitivnom raspoloženju, Đoganijeva je doživela potpuni slom.

- On ne razmišlja da li tebe žele da ostavi. On tebe neće da ostavi, ja ti potpisujem - tešio je Anđelo Ranković Lunu.

- Luna moraš da mu daš vremena. Ništa nisi pogrešila, ništa nisi više mogla da uradiš - govorila joj je Teodora.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Ipak, Đoganijevu ništa nije smirivalo već je nastavila da grca u suzama u ekonomskom delu dvorišta. Nju je najviše povredilo to što je Radanović od nje tražio nekoliko dana pauze u vezi kako bi odmorio glavu i razmislio o svemu.

- Mama, izvini! Ja sam mu rekla, ubila bih se da oseća sažaljenje prema meni - rekla je Luna dok je ridala.

Teodora Džehverović, Anđelo Ranković i Sanja Stanković se nisu odvajali od blogerke.

- Ti si se zaljubila, nisi ga puškom terala. On je zreo, odrastao čovek, mogao je da kaže da ne želi - pokušala je da je smiri Džehverovićeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gregor

30.04.2018 13:11

Luna, a nije ti palo na pamet da devojci izjavis saucesce?!? Napad histerije 768 put od ulaska u Zadrugu,...ko bi tebe trpeo?!?!?

Odgovori 12 2
Željka

01.05.2018 16:20

Šta reći ? Tragedija ovog tipa se uvek desi u porodici kao uzročno posledična reakcija.Kija je Slobina supruga i to će uvek biti pa makar se i razveli.A šta će biti mala metresa?Histerična i nedopravljena ?Biće razonoda za oženjene muškarce.Svaka od njih dve nosi svoj naziv.Supruga i metresa !