Kijina majka o Slobi: ON SE IGRA SA KIJINIM I LUNINIM OSEĆANJIMA, GLEDA SAMO SVOJ INTERES!

Autor:

Zadruga

01.05.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kockar nije mogla da se suzdrži, te je oplela po svom zetu Slobi Radanoviću koji se po njenim rečima ni malo korektno ponaša prema njenoj ćerki i svojoj devojci Luni Đogani!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica Zeljković

- Zar ovoliko da je izda i povredi? Ovo je strašno. Prvo je izdao Kiju sa kojom je bio pet godina, pa Lunu sa kojom je bio osam meseci... To je strašno šta im radi. Igra se sa tuđim osećanjima - poručila je ona za beogradske medije.

Nadica je zatim rekla da misli da Radanović sve radi iz ličnog interesa i da je njegovo ponašanje dobro osmišljena taktika.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Ja mislim da on sve radi iz svog ličnog interesa. Je l’ mu bilo komforno pet godina sa Kristinom? Je l’ plakao kako kaže pet godina dok je bio sa Kristinom? Pa šta se desilo? Što nije izdržao? Da li se rastao sa njom u ljubavi? I posle sedam dana se zaljubio... Što je onda nju otkačio posle sedam meseci? Nije ni Luna zaslužila to - rekla je Nadica.

Ona se osvrnula na ljubavni trougao, pa poručila da Kijin još uvek aktuelni muž radi sve kako njemu odgovara, igrajući se sa tuđim osećanjima.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Imao je on tu interes. Našao sam se tu, lepo mi je, imam intimni život, sve je u redu. Onda dođe Kristina, ne može da sakrije emocije, a Luni priča tamo, pričaju mi Kijini fanovi, kako će on tu nekoliko dana da bude sa Kijom u tim teškim trenucima, jer to mora tako, ide da vidi roditelje i drugove. Da li to nije interes? Da ide da se pokaže kao dobar čovek u Zrenjaninu, jer zna šta ga čeka tamo, svi su ga osudili. A hoće da ostane sa Lunom. Pa jel lepo da se tako igra sa tuđim osećanjima? Nema veze da li je Kija ili Luna. Isto radi i jednoj i drugoj. Igra se sa osećanjima i jedne i druge - besna je Nadica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ujka Vanja

01.05.2018 18:10

Ovaj bizon je samo Avatar, njegova majka upravlja njegovim postupcima. Posto mozga nema, nema ni stav, ni petlju, niti je musko, vec samo jedan infantilan mamin sincic, koji ni jednoj zeni ne treba. Ne dizite mu cenu svadjom oko njega, ostavite ga njegovoj mamici da ga utesi u krilu.

Odgovori 10 6