SKANDAL NA SAHRANI! Slobin otac napao novinare i IZJAVIO NEŠTO ŠTO JE SVE ŠOKIRALO!

Autor:

Zadruga

03.05.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrani oca Kristine Kockar, Miloša danas je prisustvovao i otac Slobodana Radanovića, Dušan koji je uglavnom sahranu posmatrao ispred kapije groblja. Kristina Kockar i Slobodan Radanović na sahranu su došli u pratnji obezbeđenje, a Slobin otac stigao je sa njegovom sestrom Mirjanom i tom prilikom dao veoma čudnu izjavu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba na sahrani Kijinog oca

Na pitanje novinara, zbog čega su došli na sahranu s obrziom na to da je Slobodan prevario Kristinu, kao i da Radanovićevi roditelji ne vole svoju zvaničnu snaju, Dušan je dao sledeći odgovor:

- Mi smo ekselencija, zato smo došli - izjavio je Dušan Radanović pred okupljenim novinarima vidno uznemiren. A s obzirom na to da je njegova supruga, Slobina majka Draginja imala zdravstvenih problema, novinari su Dušana pitali i za nju. Ipak odgovor je dala Slobina sestra Mirjana Radanović Alavanja:

- Odlično je Draginja.

Dušan Radanović, nakon toga napao je prisutne novinare i hvatao ih za ruke tokom pokušaja da dobiju izjavu od njega, kao i da ga fotografišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Lara

03.05.2018 14:12

Vidite oni sami o sebi kazu, pametnom dosta!

Odgovori 72 8
Kova

03.05.2018 14:36

@Lara - Da, Radanovici zaista pokazuju svoje pravo lice. Sve da su krvni neprijatelji, trebalo je da ispostuju ovaj dogadjaj na dostojanstven nacin, a ne da ujedaju sa nemesta. U suprotnom, nisu trebali ni dolaziti.. Sad vidim zasto je njihov sin napravio preljubu u rialitiju. Roditelji su tako hteli a on jadnicak nije zreo dovoljno da odlucuje samostalno o svom zivotu. Strasno!

Odgovori 71 9
Bruke

03.05.2018 14:41

Vi ste bruka,ekselencija ne razgovara drsko i bezobrazno sa novinarima.

Odgovori 68 11
Gregor

03.05.2018 15:07

Dosli da se slikaju i da pokazu koliko vrede!!!

Odgovori 25 5