PREPLAKALA! Luna se kaje što je RASKINULA SA SLOBOM!

Autor:

Zadruga

05.05.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskid Lune Đogani i Slobe Radanovića je sada javna tajna u "Zadruzi", a blogerka je počela da se kaje zbog svoje odluke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina je pokušala da je uteši... Vrbaški i Đoganijeva

Luna je u sobi za izolaciju počela da plače dok je bila sa Minom, koja je pokušala da je uteši, ali bilo je uzalud:

- Lakše bi mi bilo da znam da je sve bilo fejk! On mene više ne voli! Ja to vidim! Ne voli me! Kako da me voli? Ne voli me! Možda me i nije voleo nikada. Možda sam istripovala. Samo na svoju porodicu mislim. Želim da budem jaka, ali kako? Neka me neko nauči! Posle osam meseci izgubiš j*beno sve! Osam meseci! Moja najveća greška je što sam njega tako gledala, što sam napadala njega. Poludela sam. Sve na njega, samo na njega. On je bio tu uvek za mene. Ja sam kriva za sve. Ja sa kriva - kazala je Đoganijeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Raskinuli... Luna i Sloba

Iako je Mina na sve načine pokušala da joj pomogne govoreći joj da će se sve rešiti i da će Sloba i ona ipak biti zajedno, kao i da je samo došlo do prezasićenja jer u rijalitiju provode previše vremena zajedno, Đoganijeva nije mogla da se smiri:

- Nema više zajedno! Nemoj slučajno da si mu rekla da sam plakala! Ništa, ništa... Nisi pričala sa mnom. Ne želim da pričam sa ljudima, da ne bi njemu pričali gluposti. Ma šta ću ja da vidim kada izađem, neće ništa biti! On je meni sve ovde i bio mi je sve. Sve mi je bio! I tata, i mama, i dečko i prijatelj! On je najbolja osoba koju sam u životu upoznala. I ja da izgubim tavku osobu zbog gluposti - jecala je blogerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading