Kija i Sloba se ljubili u kolima!

Autor:

Zadruga

05.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" Kristina Kockar i Slobodan Radanović, koji su u četvrtak sahranili Kijinog oca Miloša Kockara, prilikom povratka iz Zrenjanina za Beograd poljubili su se u bentliju u kom su se vozili bez obezbeđenja koje ih je pratilo, nakon čega su nasamo proveli i nekoliko sati u hotelskoj sobi.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

Naime, slomljena od bola i tuge za ocem, stjuardesa je utehu potražila u naručju svog još uvek zakonitog supruga, koji ju je privio na grudi kako bi joj bio oslonac, usled čega su proradile emocije i njih dvoje su počeli da se ljube, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf.

- Poljubac se desio kada su napuštali groblje u bentliju koji im je obezbedio Veliki Šef. S njima je bio samo vozač, a iza njih svita obezbeđenja koje se pobrinulo da stignu bezbedno do hotela u koji ih je produkcija smestila kako bi proveli neko vreme nasamo nakon sahrane s koje su otišli odmah oko pola tri - otkriva izvor Srpskog telegrafa i naglašava:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Kija i Sloba su nakon rasplamsalih strasti u kolima završili u hotelskoj sobi, gde su proveli skoro pet sati. U rijaliti su se vratili ruku podruku nešto malo pre 20 časova, kada je svako otišao na svoju stranu. Kija u pab, a Sloba kod Lune u krevet - zaključio je naš sagovornik.

 Kristina: Krivo mi je što nas nisu ostavili u hoteli da prespavamo jednu noć

Ove navode potvrdila je i Kija svojim ponašanjem po povratku i impresijama koje je prenela zadrugarima koji su se raspitivali kako je bilo na sahrani.

- Produkcija nas je ispoštovala kao niko. Imali smo kola samo za nas dvoje. Samo Sloba i ja smo bili u bentliju, a za nama obezbeđenje. Smestili su nas u prelep hotel da se odmorimo. Na trenutak sam pobegla od svega ovoga. Bila sam rasterećena. Krivo mi je što nas nisu ostavili da prespavamo tamo jednu noć da dođem sebi skroz - poverila se Kristina Ani Korać.

Nešto kasnije, Slobi je pozlilo, pa ga je produkcija odvela kako bi primio infuziju i injekciju.

KIJA PRIREDILA SLOBI IZNENAĐENJE

Kija je već posle sahrane najavila da će se nešto nakon njihovog povratka i dogoditi, a svi su bili u neizvesnosti na koji će se potez ukućanka odlučiti. Ono što niko nije očekivao jeste njena ideja da na vratima paba napiše pesmu koja je i te kako podseća na trenutnu situaciju u kojoj se nalazi, a koju svakako voli zbog Slobe. Kristina je u prolazu videla Slobu, koji se upravo vratio sa infuzije, pa mu je rekla da ode do paba i pronađe vlažne maramice, želeći da ga iznenadi ono što će ugledati na vratima. Ukućanin je ne razmišljajući krenuo da ih potraži, međutim, ono što je video ga je zaprepastilo.

RepublikaFoto: ST/Z.RADULOVIĆ
Sahrana oca Kije Kockar

- Znam da kad me pogledaš, mnogo toga prosto ne vidiš, ali kad bi samo izdvojio vremena, znam da bi u mom srcu pronašao povremeno uplašenu devojku koja nije uvek jaka. Zar ne možeš da vidiš bol u meni? Osećam se mnogo usamljeno. Želim ka tebi da potrčim. Želim ka tebi da potrčim. Zar nećeš da me držiš u naručju i da me štitiš od zla?! Želim ka tebi da potrčim, ali ako dođem kod tebe, reci mi hoćeš li ostati ili pobeći. Svaki dan, svaki dan glumim nekog uvek smirenog, ali kad uveče dođem kući i okrenem ključ, niko nije tu, niko ne mari za mene. U čemu je smisao jakog truda da pronađeš svoje snove, a da nemaš s kim da ih deliš. Reci mi šta to znači? Trebaš mi ovde. Trebaš mi ovde da mi obrišeš suze. Da poljupcima mi oteraš strahove... Kad bi samo znao koliko... - prevod pesme Vitni Hjuston, koju je Kija posvetila suprugu.

Sloba je pročitao ove reči koje mu je Kija napisala i zalepila na vrata, a onda samo izustio:

- Odakle joj marker? Nema ovde nikakvih maramica. Nakon toga je izašao iz paba kao da se ništa nije desilo, ali je kasnije bio vidno neprijatan prema Luni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading