Andrijanina majka: OVO NIJE PRVI PUT DA JE DUŠKO PSIHIČKI MALTRETIRA!

Autor: pink.rs

Zadruga

04.05.2018

16:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Andrijane Radonjić - Duško, protivi se vezi svoje ćerke sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom zbog njegovog konzumiranja lakih droga. Pevačicu su tatine reči jako pogodile, a mnogi smatraju da je otac psihički maltretira s obzirom na grub način na koji joj se obraća! Evo šta na to kaže njena majka Nela koja je razvedena od Duška.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić

- Ja sam u startu bila protiv toga da ona uđe u tu vezu sa Đekosnom posle toliko meseci, ništa mi tu nije bilo jasno. S druge strane, naravno da bih ja bila uz Andrijanu i nikad se ne bih odrekla nje kao što je to Duško prokomentarisao. To su takve nebuloze. Naravno da bih ja bila uz svoje dete i pokušala da shvatim neke stvari, kao i da joj ukažem na greške - kaže Andrijanina mama za naš portal i dodaje da osuđuje Duškovo ponašanje prema njihovoj ćerki u rijalitiju.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Andrijana Radonjić

- Ono što radi Duško Andrijani je psihičko maltretiranje. To sigurno misli svako normalan. Malo više je preterao, imao je on i ranije takve ispade, i ja iz tog razloga i izbegavam da dajem izjave za medije, ne želim da imamo mi probleme sa njim kad izađe iz rijalitija. Nije prvi put da on Andrijani priređuje takve scene, ali sada je to javno. Naša situacija sa njim je komplikovana, a meni je moje ćerke žao zbog svega što preživljava, ona je ponižena tamo bez razloga - rekla je Andrijanina majka Nela za Pink.rs.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Duško Radonjić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jasna

04.05.2018 20:11

Tata Dusko zeli samo dobro svojoj cerci, ako je malo spontanije odreagovao nije mu zameriti...Zeli da njih cetvoro izvede na pravi put, jer uvek ce se naci neko ko ce mu za nesto prebaciti u odgoju i vaspitanju!!! Biti otac i majka nije nimalo lako.

Evelyn Krimova

05.05.2018 09:48

Ako tata Dusko zeli samo dobro svojoj cerki, onda je ovakavo dranje tata Duska devalviralo njegovu nameru i pokazalo nam da je tata Dusko veliki licemer. Jer da bi drzao predavanje o moralu i partnerima svojoj deci, on treba sam da bude primer. A ovako za njega to ne vazi ali vazi uz primitivno dranje za njegovu cerku! Njegova cerka je punoletna i ima prava da bude sa kim hoce. Tata Dusko je ovim tesko izblamirao svoju cerku bez potrebe osim sto je hteo da ispadne faca!

Gregor

05.05.2018 10:23

Sta treba da je pusti, pa da bude ko Luna Djogani! Danasnjoj omladini ne smes nista reci, jer samo oni sve znaju i samo su oni u pravu...Postoji zivot i posle zadruge, a ako pogresis osta etiketa za ceo zivot a posle je kasno da je "skidas"