Sahrana Miloša Kockara: EVO KAKO JE TUGOVALA MAĆEHA I ŠTA JE REKLA O KIJI

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se u Zrenjaninu održava sahrana Miloša Kockara, oca učesnice Zadruge Kristine Kockar.

RepublikaFoto: ST/Z.RADULOVIĆ
Umrlica Milošu Kockaru

Pored Kijinog dečka Andrije Lazovića, na sahranu je iz Nemačke stigla i Miloševa supruga Kata, a Kijina maćeha, u jednom moramo priznati veoma neobičnom izdanju.

Naime, ona je došla sređena i našminkana, a čak je stavila i crveni karmin. Na rukama je imala crne rukavice, a prisutni su se začudili kada su je ugledali.

Foto: ST/Z.RADULOVIĆ
Miloševa supruga Kata

Međutim, to nije sve. Ona je dala novac prosjacima na groblju za pokoj duše svog supruga, a kako saznajemo Kata i Kijina majka Nada su u veoma dobrim odnosima. Kockareva supruga podržava Kristinu u Zadruzi i ima samo reči hvale za nju.

- Kristina je dobrodošla - rekla je Kata kad smo je pitali kakav stav ima o dolasku Miloševe ćerke na sahranu. - Kupila sam prvo odelce za nju kad se rodila... Podržavam je u Zadruzi. Njen otac je sve to teško podnosio... Želja mu je bila da je dočeka, on ju je potpuno podržavao. Bilo je strašno šta su sve novine pisale...

STIGAO KIJIN STRIC I SLOBIN TATA

Na sahranu je stigao i brat Miloša Kockar, koji je bio vidno uznemiren. Otac Slobodana Radanovića došao je kako bi ispratio Kockara na večni počinak, a za medije nije želeo da daje nikakve izjave. Kao podrška Kristini došao je i bivši učesnik Zadruge Miljan Vračević kako bi bio uz svoju prijateljicu u ovim teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Sale

03.05.2018 10:54

Sta ce zlo od Slobinog tate na sahrani?!Licemerno.

Odgovori 42 3
SALE

03.05.2018 14:00

Matori Radanovic i njegova suluda cerka dosli ne na sahranu nego bilmezu da prenesu instrukcije koje mu salje mama a u vezi toga da bude sa Luncicom fuksicom.

Odgovori 39 4
Ljubica

03.05.2018 15:04

Zeznulo ih obezbedjenje zato je matori poludeo.

Odgovori 10 2
Emil

03.05.2018 16:58

Nije Vračević došao Kristine radi, već zbog sebe, znao je da će biti kamere. Čovek je egocentrik i želja za slavom i da bude poznat je jača od svega.