KONAČAN RASKID! Luna: Slobodane, ZAVRŠILI SMO!

Autor:

Zadruga

05.05.2018

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je videla da će Kija Kockar i Slobodan Radanović da pevaju zajedno na "Zadrugoviziji 3", Luna Đogani je odlučila da učestvuje i da peva na ovom takmičenju sa Banetom Čolakom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nije joj bilo dobro što Kije peva sa Slobom...

Ovo je odmah saopštila Slobi, zbog čega su se se žestoko posvađali u spavaćoj sobi, nakon čega je Luna tražila da razdvoje krevete.

- Ti da si neki ti bi došao i pitao bi mene kao svoju devojku sa kojom si bio osam meseci: Ljubavi, da li želiš da pevaš sa mnom? Ti misliš da sam ja glupa, ali nisam nimalo. Poslednje što želim je da napravim sebe jadnicom. Ti sve što želiš je da udovoljiš sebi  - besnela je Đoganijeva.

-  Rekla si da nećeš da pevaš, a sad odjednom hoćeš sa Banetom! - govorio je Radanović.

- Ti to hoćeš! Evo, završili smo! Pomeri svoj krevet, ja ti želim svu sreću i da se vratiš na staro. Uništio si mi život, ovo nikad nije trebalo da se desi, nikad! - vikala je blogerka, dok se Sloba branio:

- Ti mene napadaš zbog reči koje si ti meni rekla! 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Raskinuli... Luna i Sloba

Međutim, Luna je ubeđena da je Slobodan više ne voli:

-  Ti mene ne možeš da lažeš, ja ti u očima vidim šta želiš. Ovde sam dala sve od sebe osam meseci. Ja ću da skupim muda za sve ovo vreme kad ti ne umeš, završili smo. Odvoji mi krevet! U stvari, neću više ni da spavam tu! - besnela je Đoganijeva. 

 Znaš kakav je život mogao da ima pored mene?! Da sanja! - rekla je Đoganijeva njemu i Goci Džehverović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Goca savetuje Slobu...

- Svaki put kad se iznerviraš i kad popiješ ti meni svašta govoriš! Napadaš me zbog reči koje si ti izgovorila - rekao je Sloba.

- Neću više da se svađam, nemam snage. Ne pada mi na pamet da pijem bromazepame i da se tresem ovako, da slušam sve to što mi danima pričaš - rekao je Sloba.

- Ja ti pričam? A pre mene, nisi se svađao?! Kad nekoga uvrediš to znači da ga ne voliš, je l'?! - pitala je Luna misleći na svađe sa Kijom.

- Imali smo svađe, ogromne. Ali imali smo razlog za to, a ti i ja nemamo razlog!  Napadaš me bez razloga - rekao je Sloba.

- Počela si da me uzimaš zdravo za gotovo, zato što sam ja takav, ja dopustim sve... - rekao je Radanović.

- Ako ja za 8 meseci nisam tri dana razumevanja zaslužio, kad su mi najviše trebala... - dodao je.

- Nemoj da se nerviraš više ni zbog čega! Nisam nikad želela da te povredim - spustila je loptu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading