LUNA OČAJNA ZBOG KIJE: Slobo, ti ne treba da se razvodiš!

Autor:

Zadruga

10.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani nastavila je da optužuje Slobu Radanovića da više nema emocije prema njoj jer ne može da podnese što on i dalje nastavlja ljubaznu komunikaciju sa svojom još uvek zakonitom suprugom. Posebno ju je pogodilo što su njih dvoje pored bazena pričali o nezaboravnim detaljima iz njihovog braka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna: Što se ponašaš tako prema meni? Sinoć si ispljuvao tu ženu, nervni slom doživeo i sad kao: "Opet su pustili tu pesmu". Kako te nije blam?

Sloba: Ja sam došao iz prodavnice, bila si druga osoba. Doneo sam ti čokoladu.

Luna: Boli te ku*ac za mene. Ti pokušavaš da te ne boli, ali te boli ku*ac za mene. Ti ne treba da se razvodiš. Ti treba da budeš sa ovakvom ženom. Ti nemaš zbog čega da se razvedeš. Meni je srce slomljeno, svaki deo tela me boli. Sve me boli. Ti ne možeš da sakriješ koliko te boli ku*ac. Niti me voliš, niti bilo šta. Samo sebe ubeđuješ u suprotno. Meni ne trebaju tvoje reči i opet si sa njom super i pesma, ti si sa njom super.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Tokom večeri, oni su nastavili isti razgovor. Luna je insistirala da sazna šta je bila prekretnica da se njegova osećanja promene prema njoj.

Luna: Slobo, zašto samo ne priznaš to što osećaš? Biće svima lakše. Zašto lažeš samog sebe da me voliš? Ti mene samo žališ. Ne znam šta sam ti uradila da se ponašaš tako hladnokrvno. Ti ne znaš šta hoćeš, mene mučiš. Ja vidim samo mržnju. Prema meni nemaš nikakvu emociju, a drugima se smeješ.

Iako se pred Đoganijevom pravdao, Radanović zapravo i dalje sedi na dve stolice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading