SLOBA KONAČNO ODLUČIO: DA li prekida svaki kontakt s Kijom?

Autor:

Zadruga

12.05.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih meseci, a posebno kada je Kristini Kockar preminuo otac i kada je imala zdravstvene probleme, zbog njene bliskosti sa suprugom Slobom Radanovićem, pojavile su se spekulacije da će se njih dvoje pomiriti. i kako je Radanović već dve nedelje čas pored supruge, čas pored ljubavnice Lune Đogani, došlo je vreme da odluči sa kojom će biti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Samo je ćutala... Kija

Kako se bliži i finale "Zadruge", Slobu su tokom pitanja gledalaca upitali i sa kojom se izaći, sa suprugom ili ljubavnicom, ali i sa kojom će prekinuti svaki kontakt:

- Ovo je pitanje koje je meni Kristina postavila u intervjuu. Nikada nisam razmišljao o tome. Da moram da prekinem svaki kontakt? Ne znam... zaista ne bih voleo da prekinem kontakt, šta god da bude - kazao je Sloba, a zatim dao odgovor s kojom će izaći iz rijalitija:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Definitivno ostavlja ženu... Sloba Radanović

- Ne bih voleo da prekinem kontakt ni sa jednom ni sa drugom. Izabrao bih da izađem sa Lunom. Kristinu sam dovoljno povredio i ovo što priča sa mnom trenutno, ni to ne mora - odlučio je pevač. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

12.05.2018 11:01

Sloba izjavljivao da voli obe. I radovao se susretu sa Anabelom. Na kraju ce Sloba Sultan uzivati u stanu sa haremom.

Odgovori 10 3