SLOBA VIŠE NE PRIMEĆUJE LUNU: Ovako ju je ISKULIRAO!

Autor:

Zadruga

11.05.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osećanja Lune Đogani i Slobe Radanovića nisu više kao na početku i blogerku to veoma boli. A iako svog oženjenog dečka ostavlja skoro svakog dana, ona ipak ne može do kraja da raskine s njim, pa povremeno na sve načine pokušava da mu skrene pažnju na sebe.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Pokušala nežno da ga probudi, ali nije uspela... Luna i Sloba

To je i danas bio slučaj, kada je Luna dok je Sloba spavao pokušala poljupcima da ga probudi kao u filmovima, ali umesto buđenja u kom bi se on nasmejao, dogodilo se nešto sasvim suprotno. Sloba je bio ljut, pa joj je čak i besno kazao:

- Skloni se!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nema više osećanja... Luna i Sloba

Ali Luna nije odustajala nego je nastavila da mu se umiljava:

- Je l' moguće da ništa ne osećaš? Tebe bi mogao svako da siluje ili da te poljubi, ti ništa ne bi osetio?

A kako joj je Sloba samo odgovorio da ništa nije osetio i da ne zna kako, pa nastavio da spava, ni Luni nije preostajalo ništa drugo nego i ona da nastavi da se izležava na svom krevetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

11.05.2018 20:52

Sloba lezi, teze dise i ne dize glavu sa jastuka. Vidi se da mu nije dobro. Ali Luna ga uznemirava pitanjima, nagadjanjima, uvredama itd. Ne da mu mira. A kao potrcko trebalo da spava u rehabilitaciji.