Luna potvrdila da sa Slobom ima tajni pakt

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruge" Luna Đogani potvrdila je pisanje Srpskog telegrafa i navode novinara Milana Miloševića, kao i mišljenje mnogih zadrugara, da ona i Sloba Radanović lažiraju raskid kako bi pridobili glasove u poslednjem mesecu pred finale rijalitija. Naime, blogerka je nakon što ju je publika Zadrugovizije 3 izviždala pobegla u Belu kuću, a kada je Radanović dotrčao za njom, sasula je svom oženjenom dečku u facu da ne želi više da se skriva ispod pokrivača kao na početku veze.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Trebao si da budeš uz mene, nju si izabrao! Ponizio si me! Kakva god da sam, da sam najgora bila prema tebi, ovo nisam zaslužila! Ja sam se borila za ovo, mene nije bolelo uvo za sve ovo, a sada me i te kako boli! Mi više ne postojimo, dozvolila sam da posle osam meseci šapućem ispod pokrivača, sa svojim dečkom da šapućem ispod pokrivača i da mi tamo govori da me voli! Ko si ti? Gde je moj Sloba? Ja tebe razumem, šta da razumem - siktala je Luna dok joj se Sloba pravdao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Misliš da se to nije čulo? I u bekstejdžu se čulo... Evo i sad ti govorim. S moje strane ima ljubavi. Ko sam ja? Nema Slobe! Sloba je otišao u tri lepe pi*ke materine! Kija me ne zanima, shvati to! Niko ne zna ko je ona, ja znam! Šta sam ti govorio sinoć? Ali ti to ne želiš da čuješ! Moja osećanja prema tebi se nisu promenila, ja sam se promenio. Prema sebi sam se promenio. Ajde, je*i me sad i ti! Evo naguziću se, pa me svi je*ite - pukao je na kraju Radanović.

Inače, pobedu na trećoj Zadrugoviziji odneli su Sloba i Kija sa pesmom "Lažov notorni", odnosno Luna Đogani i Bane Čolak pevajući "Daleko si". Bračni par Radanović-Kockar dobio je najviše glasova novinarskog žirija, stručnog žirija i Fejsbuk glasača, dok su Luna i Bane osvojili najviše SMS glasova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lela

09.05.2018 11:54

Nije prefinjen kao tvoj seks u kokošinjcu

Odgovori 17 2