Miljana otkrila: Emocije između Lune i Slobe SE GASE!

Autor:

Zadruga

10.04.2018

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najkontroverznijih učesnica "Zadruge", Miljana Kulić, gostovala je prošlog utorka u emisiji "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, posle čega je dala intervju za "Premijeru", istakavši u njemu da se redovno čuje sa Darkom Lazićem, pevačem za koga se pisalo da ga je proganjala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- On je meni ostao u lepom sećanju, čujemo se. Nisam ga videla odavno, ali videćemo se sigurno posle ovog rijalitija. Imamo o čemu da pričamo - izjavila je Kulićeva.

Ona je tom prilikom objasnila i kako gleda na vezu Lune Đogani i Slobodana Radanovića, koja već mesecima intrigira domaću javnost pošto je mladi pevač u braku sa Kristinom Kockar, takođe učesnicom najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

- Između Lune i Slobe to je strast. Posle rijalitija plafon mesec dana veze i na tome će se završiti. S obzirom na to da su jako učestale svađe, vidim da se polako gase emocije - rekla je Miljana i dodala:

- Luna halucinira. Luna misli da postoje emocije između Slobe i ulaznih vrata. Tako da zaista ne bih komentarisala takvu glupost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile Arsić

10.04.2018 18:47

Miljana je zaljubljena u Slobu i konstantno ga zove "Slobice", umiljava mu se ...Luna je ljubomorna jer ga ludo voli...nervira je Miljanalujka. Sloba je ne konstatuje tri posto ,jer zna da je proganjala pevače... tako da je udara ignor na sve. M,iljana ludi.Sada je spopadala Miljkovića da imaju sex u hotelu,jedva se otresao i zapretio je ako se ne uozbilji da će napustiti hotel i neće je više konstatovati...Ona je otkačena sto posto...

Milica Sević

11.04.2018 09:28

Slobine i Lunine emocije su sakim danom sejače ijače.Niko ih razdvojiti neće.Njihova ljubv jebeskonačn.Ostju zajedno. Miljana vidi ono što njoj jogovar, a inije u stnju da realo sagledsituaciju. Bolje d vodi računa o tome što jenaprvila dete sa alkosom, od koga je dobila šut kartu....Da je imala pameti tobi uradila sa normalnim mldićem i odgajaladete sama, ako je to želela. Ovakako neka sebe preipituje , a ne druge....jer za tonije kompetentna....