(VIDEO) Sloba i Luna se posvađali ZBOG NJENOG PRLJAVOG VEŠA!

Autor:

Zadruga

11.03.2018

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović su se ovoga puta posvađali zato što blogerka nije htela da opere prljav veš koji joj se nakupio!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Plači sad! Daj brate više nemoj sada ti da me nerviraš! Boli me k*rac za sve to! Pravim sebi posao u šest ujutru! To me nervira! Sutra kada ti zagori ručak, ti reci da više nikada nećeš da ga spremaš - govorio je Sloba Luni.

- Neću da perem veš, mrzi me i neću! - nervozna je bila Luna.

Nakon ove izjave svoje devojke, zbog koje je ostavio suprugu Kristinu Kockar, Slobodan Radanović ustao je i otišao po veš, u nameri da ga umesto Lune opere, međutim neki deo njihovog intimnog rublja završio je u kesi za đubre.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Sve vreme dok je Slobodan prao njihov prljav veš, Luna Đogani sedela je za stolom u dnevnoj sobi i nije progovoarala, ali je zato pevač nastavio da priča blogerki, koja ga očigledno nije slušala.

Pa tako kaži! Mrzi me brate, praću ga ja! Šta se tu nervoziraš?! Kada iscenim, iscenim sve! Idi spavaj! Šta sediš tu sada! Idi lezi, spavaj i onako sediš! Brate, marš u pi*ku materinu! - govorio je Slobodan Luni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

11.03.2018 13:29

Sve će Sloba da uradi za duet sa Luninom mamom, praće i njene gaće.

Odgovori 32 2
Mika

12.03.2018 00:37

Da li ces prati Anabeline i Gagijeve gace, mace?

Odgovori 18 0