ISPLIVALA SVAĐA KIJE I SLOBE: Zašto mi govoriš da me VOLIŠ, A DOMUNĐAVAŠ SE S NJOM?

Autor:

Zadruga

08.05.2018

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani sinoć se pomirila sa svojim oženjenim dečkom Slobom Radanovićem, a već danas je saznala da je Kija Kockar bila ta koja je zatražila razvod od njega, a ne suprotno kako je mislila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ko je ovde lud? Kija i Sloba...

Ovo je Luni saopštila Miljana, a na sve to pojavile su se informacije da su se Kristina i Sloba sinoć pred nastup postvađali, a kako otkriva izvor koji je bio prisutan, stjuardesa je svom suprugu prebacivala da njoj izjavljuje ljubav, a s Đoganijevom flertuje:

- Dok su mislili da ih kamera na snima, Kija i Sloba su se raspričali u bekstejdžu, pred sam nastup. Ona ga je pitala zašto joj priča da je voli, a sa druge strane trči kod Lune i domunđava se sa njom. Tada je on počeo da joj objašnjava da ne zna gde se nalazi od svega što ga je snašlo, na šta mu je Kija, iznervirana njegovim pravdanjem, samo rekla da hoće da se razvede od njega. Tu je on pobesneo i moguće da je i zbog toga bio tako neraspoložen tokom nastupa - ispričao je izvor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna saznala da je Kija tražila razvod... Đoganijeva i Kulićeva

A tokom današnjeg dana zanimljiv razgovor vodile su Miljana i Luna, kada je Kulićeva otkrila blogerki neke detalje:

- Tebe ljudi sada osuđuju, a niko ne shvata da se ništa ne bi desilo da on nije učinio prvi korak. On se oseća krivim, povredio je jednu ženu, sada je povredio i tebe. Ona je njemu rekla da definitivno hoće da se razvede - rekla je MIljana.

- On je meni rekao da hoće on da se razvede... - bila je zbunjena Luna.

- Meni je Kija da je ona to tražila - tvrdila je Miljana.

Kad aje ovo čula, Luna je bila van sebe i odmah je krenula da razgovara sa Slobodanom:

- Idem da ga nađem, ne mogu da se smirim sad - rekla je Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

08.05.2018 13:52

Kija treba da se razvede jer sa njim nema nikakvu buducnost. Covek je psiho, lenstina i svalercina, kao sto mu je otac. To se ne leci.

Odgovori 25 0