Sarina mama ODBRUSILA Nadeždinoj!

Autor:

Zadruga

13.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest Slavice Biljić, majke učesnice najgledanijeg rijalitija na našim prostorima "Zadruga" Nadežde Biljić uzburkala je domaću javnost. Naime, ona je ranije u intervjuu za Pink.rs priznala da je njena ćerka bila žrtva fizičkog i psihičkog zlostavljanja, a sada je u "Magazinu In" otkrila do sada nepoznate detalje te potresne priče.

Foto: printscreen/TvPink
Slavica Biljić

- Nadežda je sa 22 godine bila žrtva fizičkog i psihičkog maltretiranja. Ja sam tada pokušavala na sve načine da dođem u bilo kakav kontakt sa njom. On tada nije imala kontakt sa nama, živela je sa dečkom. Pošto sam ja i njemu i njoj rekla u lice da on nije za nju, on je nju zaveo, ona se zaljubila u njega i otišla sa njim. Kažu da je ljubav slepa. Svašta je doživljavala dve i po godine. Tada je radila i nikad više para nije imala, a on nije radio ništa. Iz straha ga nije prijavila, a ja nisam mogla da dođem uopšte do nje. Molila me je da ja to ne uradim jer se plašila da ne dođe ili ne pošalje nekog dok je ona na poslu - otkriva Nadeždina mama u ''Magazinu In'' i dodaje:

- Miki s druge strane nju poštuje kao ženu i on je zbog toga nju privukao. Možda to bude nešto pravo, ja nemam ništa protiv - rekla je Slavica Biljić.

Foto: printscreen/youtube.com
Slavica i Indira

Međutim, Sarina mama Indira imala je nešto da zameri Slavici.

- Htela sam da vas pitam kako niste mogli da dođete do njega? Je l' ste znali gde živi? - na šta je Slavica odgovorila da nije mogla tek tako da upadne kod ćerke i njenog dečka kako ne bi napravila još veći problem, na šta joj je Indira Reljić odbrusila: 

- Mogli ste i te kako. Ja ne bih mogla da dozvolim da moje dete neko maltretira. Vi valjda poznajte svoje dete i možete da vidite u kakvom je stanju. Ja bih došla i zgazila bih ga. Nema šanse da bih ja to dozvolila. 

Slavica je tom prilikom otkrila i da Nadežda nije smela da joj se javi, čak i kada su se srele na jednoj svadbi.

- Sreli smo se na jednoj svadbi. Nadežda je bila sa tim dečkom i nije smela da mi se javi. Ja sam joj tada prišla, a onda je ona meni tajno slala poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading