Matoru na groblju hteo da ubije manijak!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora vuče ogromne traume iz detinjstva, kada je jednom prilikom bila umalo silovana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Kontroverzna učesnica rijalitija "Zadruga" imala je jedva 18 godina kada se grčevito borila protiv nasilnika koji je pokušao da je primora na seks. Na njenu sreću, uspela je da se izvuče iz kandži smrti, ali traume vuče i danas, posle toliko godina.

Rukama je dohvatila komad cigle i svom snagom ga udarila u čelo

- Jovana nikada ne priča o tome, to je nešto što nju jako muči i boli i posle skoro deset godina. Ona živi u naselju Železnik u delu koji je prilično udaljen od glavnog dela naselja. Odmah pored njene kuće je veliko groblje, kog se Matora plašila celoga života. Te večeri kada je umalo bila silovana, a možda i ubijena, ona se vraćala sa karate treninga. Kako je želela da što pre stigne kući, nepromišljeno je krenula prečicom preko groblja, koje je bilo u totalnom mraku. Negde na pola puta iza nje se stvorio visok muškarac koji ju je prvo pratio, a onda i napao - počinje izvor blizak Jovani.

RepublikaFoto: printscreen/TvPink
Jovana Tomić Matora

Kako je oduvek bila sitne građe, a nasilnik duplo veći od nje, odmah je pala kao pokošena na zemlju.

- Oborio ju je i legao je preko nje. Nogama je pritisnuo njene noge, a rukama pridržavao ruke. Jovana je vrištala, plakala i molila ga da je pusti. Svim silama se trudila da se otrgne, ali bio je ogroman i jak. Njegova namera je bila jasna, on je hteo da je obljubi na groblju. Iskoristila je momenat kada je hteo da svuče svoje pantalone, rukama je dohvatila komad cigle i svom snagom ga udarila u čelo. Ponovila je to još jednom, pa je manijak odmah pao u nesvest obliven krvlju. Jovana se jedva izvukla ispod njegovog tela i sa jednom patikom na nozi pobegla put svoje kuće. Iako je slučaj prijavila iste noći, od silovatelja nije bilo ni traga. Kasnije se ispostavilo da je u pitanju manijak koji živi u Padinskoj Skeli i koji je iza sebe imao nekoliko slučajeva silovanja, te da hara po manjim naseljima Beograda - završava naš izvor.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

Matora je nakon toga napravila pauzu i od škole i od treninga, a iz kuće nigde nije izlazila bez pratnje muške osobe. Ne priča o ovom događaju jer ne želi da otvara stare rane. Ona se i danas plaši da će se njen silovatelj vratiti i napasti je. Često sanja upravo ovaj događaj i budi se uplakana sa ubrzanim kucanjem srca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading