Luna oplela po Slobi!

Autor:

Zadruga

18.05.2018

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su ukućani rijaliti programa "Zadruga" slušali vanredno izdanje emisije "Radio Amnezija". U jednom trenutku gošća je bila Luna Đogani, koja će ostati upamćena po romansi sa oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna za radio Amneziju govori o Slobi

Odnos Lune i Slobe zahladneoi je nakon proslave njegove godišnjice braka sa suprugom Kristinom Kockar, a Đoganijeva je danas otvoreno pričala o svemu na talasima "Radio Amnezije".

- Ovo mi je najgori period od početka rijalitija. Neke stvari mi nisu ni jasne, umorila sam se da ne želim da razmišljam o tome. Trinaest dana ću da gledam na sebe i da izađem napolje i vratim se svojoj porodicu i životu - priča Luna.

Luna je u nastavku istakla i da je najviše verovala u svoju vezu sa Radanovićem. Blogerka je rekla i da najviše poverenja ima u svog oca Gagija Đoganija i Slobodana Radanovića.

- Ja sam ga i volela tako, i verovala sam u njega, u njegove reči, u nas! Da mi je neko rekao da ćemo trinaest dana pred kraj oboje biti kao dva stranca, ne bih mu verovala - izjavila je Luna i dodala da se iz dana u dan sve menja.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

U toku prošle noći Luna je izjavila i kako je Sloba mrtav za nju, a danas je pojasnila šta je mislila kada je izgovarala te reči. Đoganijeva je rekla da stvarno tako misli i da Slobino lice njoj ostavlja utisak radnodušne osobe.

- Samo sam ga pitala da li mu je barem malo žao, da na njegovom licu vidim tugu i da me nije voleo. Razočarao me je kao partner i kao čovek! - priča Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading