Saška Karan otkriva: Sloba ne može da je*e Lunu, ne diže mu se više na nju!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saška Karan čula je svađu Lune Ðogani i Slobe Radanovića u momentu kada je blogerka histerisala na svog dečka jer nije mogao da doživi erekciji, a samim tim ni da se poseksa s njom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan

Kako je u rijalitiju "Zadruga" provela više od sedam meseci, kontroverzna pevačica bila je svedok mnogih situacija koje nije uspelo da zabeleži čak ni budno oko Pinkove kamere, kao ni bubice, koje snimaju svaki šum. Ona se specijalno za Rijaliti prisetila jedne scene koju gledaoci nisu videli. Naime, ona je prisluškivala žučnu raspravu Lune i Slobe koju su imali u izolaciji.

Saška: Luna je zbog toga veoma nezadovoljna, izbijaju joj bubuljice i opada kosa

- Kad sam prolazila pored izolacije, čula sam vrisku, ciku i opasnu svađu između Lune i Slobe. Zastala sam misleći da je u pitanju njihova uobičajena folirantska svađa koje su nam priređivali svakodnevno. Međutim, čula sam nešto što nikad do tada nisam ni sanjala da ću čuti. Luna je histerisala na Slobu: "Zašto ti se ne diže uvek na mene?" Sloba je odgovorio da ima psihičkih problema zbog svega što mu se dešavalo proteklih meseci, ali ona je nastavila da navaljuje - kaže Saška i priznaje da je bila šokirana onim što je čula, a potom je nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Onda je Luna pitala: "Je l' zbog nje?" (mislila je na Kiju) On je rekao: "Između ostalog da." Lunjara je na to rekla: "Kupiću ti vijagru." On je na to počeo da urla kao po običaju, a ona da histeriše, vrišti i plače. Ponašala se bože oprosti kao da joj je neko preminuo. Luna je zbog toga jako nezadovoljna, izbijaju joj bubuljice i opada joj kosa. Sve je to od stresa. To je i razlog njihovih čestih svađa, histerisanja i lupanja inventara Bele kuće - kaže Karanova, koja je ovu tajnu odala specijalno za naš dodatak Rijaliti.

Iako je Luna prilikom gostovanja u emisiji "Amidži šou" izjavila kako je sa Slobom 40 puta imala seks u rijalitiju, sudeći po Saškinoj priči, očigledno je došlo do prezasićenja, pa zbog toga nastaju problemi kada pevač ne može da zadovolji blogerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mirko Stepić

25.04.2018 06:10

Kaže Saška Karan. Propala pevaljka i sokačara. Zlo od jžene. Onačula. pa da jej to istina,snimile bi kamere i bilo već u medijima. Ćuti jSaška. pričaj jkako si došla uSrbiju j, gde si radila u Krnjači i za koga si bila udata, pa te svekar izbacio iz kuće. Pokri se ženo, mnogo toga se znai o tebi.

Odgovori 2 12
Jasna

25.04.2018 06:15

Saski nista nije moglo da promakne!! Ako je istina ono sto se prica za Slobu, onda nije ni cudo sto malo-malo "jaoo Pao"!!

Odgovori 12 1
sale

25.04.2018 06:49

Zene nikako da shvate da se ne moze jesti pasulj godinu dana svaki dan dosadi brate

Ružica

01.05.2018 11:14

Saška je nepravedno izbačena iz zadruge. Ona je bila oči i uši zadruge, vrlo pravična i svima je govorila u lice šta misli. Nije se folirala nije lagala. To je smetalo većini foliranata i lažova u zadruzi. Njenim izbacivanjem je zadruga izgubila.