(VIDEO) MIKI HTEO DA POLOMI BANETA!

Autor:

Zadruga

20.05.2018

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je dobio oštru kaznu zato što je udario Milana Miloševića, Miki Đuričić se nije smirio, a ovoga puta je razlog njegovog besa bila hrana!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

Naime, pčelar iz Kupinova se zamerio Banetu Čolaku, zbog toga što se on našao u kuhinji i spremao hranu, a svog starog rijaliti druga nije ponudio. 

- Nemoj da se praviš lud. Vas ima deset i niko da se seti i pita jesmo li gladni. On je rekao moje, a nije me ni pitao "hoćeš malo", sad kaže kuva za mene. Jesam li ja mentol da me pravi budalom? - besneo je Miki. 

Bane se pravdao da nije tako kao što je to Đuričić prihvatio, pa je došao do njega kako bi rešili nesuglasice. Sve vreme je bilo prisutno obezbeđenje kako bi na vreme intervenisali da ne dođe do neželjene situacije. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak

- Skloni se, nemoj ništa da mi govoriš! Zato što si rekao "moje". Što me nisi ponudio? Skloni se da te ne bi polomio - vikao je Miki na Baneta. 

- Dođeš da se izdereš i odeš. Zato što me pitaš: "Čije je ovo na šporetu i ja kažem "moje". Pravim za sve - objašnjavao je Bane.

Užičanin nije želeo da se raspravlja sa Mikijem, razmenio je svega nekoliko rečenica i vratio se kuvanju. 

Đuričić je rekao da je sve stvar poštovanja i da bi on svakome ponudio hranu, kao što je uvek i činio. Kako je protekla rasprava između njih dvojice pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gagica

20.05.2018 20:41

Vodja je zaduzen za ishranu nominovanih.