MIKI ZAMERIO NADEŽDI GRLJENJE SA ČOLAKOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

27.05.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić ovog petka samoincijativno je napustio "Zadrugu", na žaljenje ogromnog broja gledalaca rijalitija "Zadruga", a nakon što je završio učešće u rijalitiju prvi put je stao pred kamere u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je u svom šaljivom stilu otkrio kako su ga dočekali u rodnom Kupinovu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Pola sela neće da priča sa mnom, svi su ljuti. Moja sestra je teški materijalista, samo priča o parama, kaže:"Ti si budala, ti si konj" - ispričao je Miki, a potom se osvrnuo na razloge zbog kojih je napustio rijaliti.

- U "Zadruzi" su ljudi koji su mahom bez honorara, spremni na sve. Uspeo sam da dođem do kraja i u glavi utripujem da moralno treba izaći, da ja sa tim ljudima ne treba da se borim, da pare u suštini nisu bitne... I ja sam grešio, ja sam čovek sa mnogo mana, ali nikoga nisam mrzeo, mrzeo sam samo neke njihove loše postupke. Uplašio sam se da ne napravim neki incident i izašao sam, šta da radim - objasnio je Đuričić.

Reči je, naravno, bilo i o njegovom odnosu sa Nadeždom Biljić, koju je verio pred kamerama.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić i Nadežda Biljić

- Ja sam Nadeždi govorio da ne treba odavati ničije tajne da bi dobila nešto, mada njoj neke stvari ne možeš objasniti. Čim natovari Miljanu Kulić sebi na vrat, natovarila je i meni, a meni to ne treba. Nadežda je meni prijala, zaista, ali mi smo dva sveta različita. Pokušavao sam da joj objasnim neke stvari i nisam želeo da od nje napravim nešto ružno... Uvek sam joj davao savete, da pazi šta radi, da ne naseda na provokacije, izvlače iz nje informacije, a ona me nije slušala. Razočaran sam u nju, nisam se ni "ohladio", ona se već grli sa Banetom. Prijali smo jedno drugome, ovo nije neka velika ljubav, ali... Ona ništa nije skontala šta joj ja pričam. Ona je u suštini dobar čovek, ali jako naivna - iskren je bio Đuričić koji je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" priznao i zbog čega se kaje.

- Stidim se što sam psovao, što sam bio nasilan, što nisam mogao da iskontrolišem svoj bes u nekim situacijama - rekao je Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
sale

27.05.2018 17:29

Pa isto to si ti njemu uradio prvi samo mnogo gore sad ti se samo vraca gluperdo hahahahahahahahah

Branko

28.05.2018 06:45

Miki joj zamerio: - Nisam se ni ohladio a ona se grli sa drugim. Hahahahahaha!