(VIDEO) Marko stoji iza svojih reči: SANJA JE PROSTITUTKA, A MATORA NARKOMANKA!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.06.2018

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žurka koja je bila organizovana u Beloj kući u utorak veče, bila je kobna za nekolicinu zadrugara. Naime, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora su ušle u konflikt sa Markom Miljkovićem, a zbog povećane količine alkohola u krvi, došlo je do opšteg haosa između ovo troje ukućana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Matora je primetila da je Marko uperio prstom na plavušu, pa želela da se obračuna sa njim.  On je to demantovao, i rekao da je pokazivao na čašu, a kako ona nije odustajala od provokacija, Miljković je izneo niz uvreda na račun i jedne i druge ukućanke.

Nakon odgledanog video-snimka gde je prikazana ova svađa, glavni akteri su izneli svoje mišljenje. 

- Sve što sam rekao o njih dve to i mislim. To jeste delom iz osvete, prema Sanji zato što je kompromitovala svoju drugaricu, a moju bivšu devojku, iz osvete prema Matoroj koja četiri meseca ne ume da se izvini zbog onoga što je bilo između nas dvoje. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Marko Miljković, Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

- Jovana je skočila na njega, bila je malo bezobrazna, rekla mu nekoliko reč. Nisam ga uvredila, niti bilo šta. Neka produkacija ove snimke zadrži, pa nek se on sa sudom bakće, ko je mene je*e za novac, ko je taj makro - prepričavala je Sanja. 

- Slikala si se ovako si stavila ruku, bila si potpuno gola. Ako ćemo pretnje sudom, može, nema problema - objašnjavao je Miljković.

Nakon što je Sanja poručila Marku da ga čeka tužba, Matora je takođe želela da se obračuna sa svojim cimerom. 

- Pokušavaš ovde da budeš dobar. Ti si jedna šušumika gradska koja ide svašta i laje i govori da nisi drukara. Drugara je za tebe do ja*a izraz - vređala je Matora Marka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading