ŠOU PROGRAM: Za njega u Zadruzi kažu da je NAJOSEĆAJNIJI!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" danas su birali najosećajniju osobu među njima, a mnogi su iznenadili svojim odgovorima. Tokom glasanja, neki su napali Miljanu Kulić da je "do ušiju" zaljubljena u Marka Miljkovića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Započeo glasanje...Milan Milošević

Zadrugarima je Veliki šef poslao pismo u kom im je zatražio da odaberu najosećajnijeg, a prvi je izlaganje započeo Milan Milošević:

- Danas želimo da čujemo kakvo je vaše mišljenje i da čujemo ko je za vas najosećajnija osoba. Glasaćete jedan po jedan. Važno je da budete iskreni. Po glasanju za najosećajnijeg zadrugara morate navesti zbog čega ste došli do takvog zaključka - pisalo je u pismu.

Nakon čitanja pisma Milan je za najposećajniju odabrao Jovanu Tomić Matoru, a potom je Andrijana Radonjić glasala za Teodoru.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Njoj je Teodora najosećajnija... Andrijana
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dobila dosta glasova...Teodora Džehverović

I Đoganijeva je Teodori dala glas, i obrazložila zbog čega misli da je mlada Džehverovićeva najosećajnija osoba:

- Koliko god da smo u lošim odnosima ona uvek priđe i pita. Vidim da je pogodi. Uvek je tu bez obzira na sve. Devojka je emotivna, sve je pogađa, nekada i previše - rekla je Luna.

S druge strane Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović mišljenja su da je najemotivnija osoba Andrijana, dok su za Anđela Rankovića glasali Jovana Tomić Matora, kao i njegova devojka Teodora Džehverović.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Napali je da se zaljubila u Marka... Miljana Kulić

A onda su glasali i Marko Miljković i Miljana Kulić koji su glas dali jedno drugom. Tokom Miljaninog izlaganja nju su optužili da je zaljubljena u Marka, što je pokrenulo veliku svađu, a najglasniji u tome je bio Milan:

- Rekao si Milane da sam fejk. Po mom mišljenju sam iskrena! Ja sam budala! Ne može niko da kaže ovde da ja nisam iskrena, prvo Milan! Možda on misli da sam zaljubljena u Marka, možda sam nesvesno, a da to ne znam! Ovo što žele da mi dodele etiketu "zaljubljena", to mene ne zanima, tako da ove vaše teorije... To govori o njima! - govorila je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Odabrala Miću jer je uvek bio uz nju... Kija Kockar
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
I on ima osećanja... Lepi Mića

Interesantno je da su Marija Ana Smiljanić, Zorica Marković i Kija Kockar za najosećajniju osobu u "Zadruzi" izabrale Lepog Miću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading