(VIDEO) Zorica progovorila o DUŠKU I NJIHOVOJ VEZI BEZ OBAVEZA!

Autor:

Zadruga

17.06.2018

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je sinoć napustila rijaliti "Zadrugu"!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Duško Radonjić i Zorica Marković

S obzirom na to da je pevačica neposredno pred ulazak u rijaliti priznala da je u emotivnoj vezi sa bivšim zadrugarom Duškom Radonjićem, a kada je ova informacija došla do ukućana, svi su bili zatečeni ovime. 

Ovo pitanje se pokrenulo i tokom sinoćne večeri u studiju, a evo šta je Zorica rekla o tome.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Kad me novinari pitaju "Je l' neko mlađi?" Ja kažem "jeste, mlađi 15 godina", lupetam gluposti. To jeste jedna specifična veza, veza bez obaveza - rekla je Markovićeva, a zatim dodala:  

- To je sve opušteno, normalo, sa opuštenim pričama, porodicom, decom, nismo mi klinci. Stvarno je specifično, zato to i traje. Ja Duška poštujem, on je mnogo dobar čovek, to što ima neke svoje principe, ima, to je daleko od mene. Kad se vidimo, vidimo, kad se ne vidimo ništa. Ne mogu ja, prestrog je on...Dule voli kad ja mešam ručak - rekla je kroz smeh Zorica. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Duško Radonjić

Zorica se našalila na svoj račun i time zabavila sve prisutne, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
VeronikaStar

17.06.2018 10:32

Mislila sam da ova zena ima stav, ali sam videla u ovoj farmi da je tezak folirant. Pa i ta veza kada se vidimo vidimo se.... !!??? Sta to znaci.... Sta ona deli sa ovim covekom? To se ne zove veza, vec skidanje mraka sa ociju kada ti dodje zuta minuta, Odvratno.