(VIDEO) ZORICA I GOCA PODRŽALE VEZU SANJE I MATORE: Evo i zbog čega!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.06.2018

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su posle dugog ustezanja priznale da gaje emocije jedna prema drugoj i pred milionskim auditorijumom se upustile u ljubavnu romansu. Naime, one su u rijalitiju "Zadruga" spoznale da su jedna drugoj srodne duše.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Obe pomalo strepe kako će njihovi najbliži reagovati kada ih vide zajedno nakon rijalitija, a evo šta misle o njima bivše finalistkinje Zorica Marković i Gordana Džehverović. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

- Jedan je život, kad imaš sa nekim da se probudiš, da te zagrli. Ja sam za ljubav, pa kako god i šta god. Matora gleda na Sanju kao malo vode na dlanu, što je prelepo, ona joj sprema, kuva, mazi, pazi, to je retkost. Pozitivno su uticale jedna na drugu. Koja vrsta ljudi, to mene ne zanima, bitna je emocija i poštovanje. Matora se dosta smirila, ali je ljubomorna i posesivna. Ranije sam sumnjala u Sanju, međutim, vreme je učinilo svoje. Svaka čast, priznale su i meni je to okej - rekla je Zorica. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Emotivno se dopunjuju. Sanji se to prvi put desilo. Mislim da se vole i slažu. Matora je brižna prema njoj, sprema joj hranu. Planiraju kada izađu da žive zajedno - otkrila je Gordana.  

Njih dve su zvanično prvi "gej rijaliti par", a kako će se njihova veza odvijati nakon završetka rijalitja ostaje da saznamo. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading