Sloba odbrusio Kiji: Draži sam sebi ovako nemoralan, nego ti tako moralna!

Autor:

Zadruga

18.06.2018

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa u Beloj kući nastala je između Kristine Kockar i Slobodana Radanovića nakon što je pred svima pušten klip iz dana kada su njen suprug i Luna Đogani živeli najveću ljubav pred kamerama.

Foto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Kija je jedva podnela sve što je videla, dok je Sloba ravnodušno započeo raspravu sa njom.

- Baš bih voleo da vidimo tvoju ljubavnu priču ovde - prebacio joj je Sloba.

- Ti osnovnu kulturu nemaš, nemoj da me prekidaš - počela je Kija.

- Vrtiš u krug non stop jedno te isto, znači ovo je sve postalo providno. Nemoj da me prekidaš za neke stvari gde si ispala gore od mene! - počeo je da se brani Sloba.

- Jadno mi je to što radiš... - spustila je loptu Kristina.

- Nemojte više ovo, molim vas, posvađaćemo se ponovo - molila je Luna, a onda je Sloba imao repliku.

Foto: printscreen/youtube.com
Luna Đogani

Njihova svađa se nije privodila kraju, sve dok Radanović nije ustao i priznao kako se zaista oseća posle svega.

- Draži sam sebi ovako nemoralan i svakakav nego ti tako moralna. Ja sam čvrsto stao iza svega, svesno nosim posledice. Sve bi bilo bajno i sjajno da osoba koja me proziva nije uradila iste takve stvari i vratila na adekvatan način, a kao što svi znaju i prave se ludi. Tako da, neću da se upuštam u dalju raspravu. Ja ću se pokajati zbog nekih stvari koje sam uradio, ali stojim iza toga. Ne treba mi niko drugi da me brani, nikad u životu ne bih nikad ništa zamerio, samo da svi stoje iza svojih nedela kao što ja stojim i da prestanu da mi morališu. Ja se nikad nisam pozvao na moral ni na neko dostojanstvo. To što sam uradio jeste nemoralno, ispao sam sebičan i povredio sam jednu osobu. Ja nemam merač bola u glavi, verujem da je bolno bilo, ali znam i šta sam proživljavao napolju i meni je nešto bilo bolno. Opet, ne daje mi to za pravo da nekom to uradim na javnom mestu, ali imam opravdanje u svojoj glavi. Verujte mi da je sve bilo bajno i sjajno nikad sebi ne bih dozvolio ovo. Ja jesam negativac u priči, ali sam išao srcem i da meni bude bolje. I prvi put sam ispao sebičan, nisam mislio kako se drugi oseća - bio je iskren Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dragan Niš

18.06.2018 16:37

Reče visokomoralni Zlobica ljubi ga majka Bukva!!

Odgovori 18 3
Mika

18.06.2018 16:45

Sloba je nemoralan. On to priznaje. Ali se ne kaje i nepriznaje da je to greh i greska. Nemoralni ljudi su na dnu, talog pokvarenih ljudi.

Odgovori 19 1
Marina

18.06.2018 20:58

.....rece Slobodan...olicenje lazi i nemorala....

Odgovori 15 2