IZGUBILA MUŽA, DOBILA 50.000 EVRA: Kristina Kockar pobedila u ZADRUZI!

Autor: M. Štulović - D. Petrović

Zadruga

21.06.2018

01:16 >> 01:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica rijalitija "Zadruga" od večeras je Kristina Kockar, supruga pevača Slobodana Radanovića koji ju je pre devet meseci javno prevario sa Lunom Đogani.

03.20 Napetost koja je u rijalitiju "Zadruga" vladala devet meseci, večeras je okončana pobedom prevarene žene, stjuardese Kristine Kockar, koja je do samog kraja bila rivalka sa Lunom Đogani. Kristina Kija Kockar u novembru je ušla u "Zadrugu" kako bi se suočila sa suprugom Slobom Radanovićem i njegovom devojkom Lunom i sada je osvojila 50.000 evra, dok je Đoganijeva osvojila automobil.
Republika
Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobedila u "Zadruzi"... Kristina Kija Kockar

RepublikaFoto: Republika.rs
Borile se i za pobedu... Luna i KijaRepublika
Foto: TV Pink/printscreen
Foto: Ilustracija

02.45 Treće mesto u rijalitiju "Zadruga" osvojila je mlada pevačica Teodora Džehverović, koja je, takođe dobila automobil.

02.28 Sloba Radanović stigao je u studio, a Dušica je najavila da će on otpevati svoju novu pesmu.

RepublikaFoto: Republika.rs
Dobio automobil i tri pesme... Slobodan Radanović

02.16 Dušica je najavila da će sada "Zadrugu" napustiti još jedan učesnik, a Ognjen je saopštio fantastičnoj četvroki koja je ostala u "Zadruzi" da će gostovati kod njega u sledećoj emisiji. A kada je došao trenutak da neko od njih zauzme četvrto mesto, to je bio Slobodan Radanović na opšte iznenađenje. I on je dobio automobil.

01.56 - Peto mesto u "Zadruzi" osvojila je Miljana Kulić. Ona je kao nagradu dobila automobil.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Otkrila da se porađa 8. avgusta... Miljana Kulić

01.36 - Odlukom gledalaca učešće u rijalitiju Zadruga završila je i Sara Reljić. U igri je još pet superfinalista: Sloba, Luna, Kija, Miljana i Teodora.

01.10 - Zadruga je završena za Macu Diskreciju.

00.46 S obzirom na to da su članovi porodica superfinalista ušli u "Zadrugu" kod svojih najmilijih oni su obavili i prvi razgovor. A prve reči koje je Anabela rekla Luni, ticale su se vere.

- Ej pričaš da si vernik, a govoriš sve najgore o osobi koja tebi lično ništa nije uradila - govorila je Anabela Luni i Gagiju.

- Zato ja nikada nisam govorila da sam vernica - rekla je luna.

- Slušaj me dobro, bog je veliki - rekla je Atijasova.

00.30 Kraj supefinalu "Zadruge" se približava sa još jednim presekom, a Ognjen je sada ponovo prozvao one koji neće ispasti ovoga puta. Tako je peti takmičar koji je napustio "Zadrugu" Vladan Vojnović, alijas Vojke Đans.

RepublikaFoto: Republika.rs
Na opšte iznenađenje došao do superfinala... Vojke

00.22 Dušica Jakovljavić je saopštila članovima pordoca superfinalista da ustanu i da će sada otići u "Zadrugu" kako bi posle devet meseci zagrlili svoje voljene. Oni su ovo dočekali vriskom i svi do jednog su se uputili u Belu kuću. S druge strane, Ognjen je zadrugarima rekao da ih sada čeka iznađenje, a onda je počeo vatromet.

Foto: TV Pink/printscreen
Vatromet je bio samo uvertira... Zadruga

- Imam jedno iznađenje za vas, a možemo ga izvesti samo ako se ne pomerite s mesta - objasnio je Ognjen uslov ovog iznenađenje. 

Foto: TV Pink/printscreen
Sastali se sa članovima porodice

00.00 Novi presek je napravljen, a Ognjen je superfinaliste izveo u dvorište "Zadruge" kako bi ovoga puta na drugačiji način saopštio ko je četvrti učesnik koji neće osvojiti 50.000 evra. Novo pravilo je da dok svii sede za stolom, čije rame dodirne Amidžić, taj će ispasti. Ovoga puta dodirnuo je rame Anđela Rankovića, a Teodora je odmah počela da plače.

RepublikaFoto: Republika
On je četvrti takmičar koji je ispao... Anđelo Ranković

23.15 Dušica Jakovljević iz studija je javila Ognjenu rezultate, a on je ponovo najpre obavestio one koji još neće napustiti rijaliti. Desetoplasirani učesnik ovoga puta je Ana Korać.

RepublikaFoto: Republika.rs
I ona je dobila putovanje u Budvu na sedam dana...

22.40 Dušica Jakovljević najavila je novi presek i drugi takmičar koji neće uzeti 50.000 evra je Milan Milošević, novinar "Srpskog Telegrafa".

RepublikaFoto: Republika.rs
I on je dobio poklon putovanje u Budvu... Milan Milošević

22.39 Matora za Republika.rs otkriva se o odnosu s Lunom.

22.23 Anabela pokazala srednji prst Matoroj:

- Rijaliti mama, pokazuj srednji prst nekom drugom - vikala je Jovana.

22.19 U toku je svađa Jovane Tomić sa Anabelom Atijas tokom koje je Matora otkrila dugo čuvanu tajnu:

- Hoćeš da progovorim, hoćeš? Evo, tokom one prve žurke neka kaže Luna da li smo se slučajno poljubile.

- Luna je po klubovima lupala drugarici šamare, tada sam ja bila tu. Nemoj ti meni da pretiš - vikala je Matora.

Foto: TV Pink/printscreen
Svađa u studiju... Anabela

Jovana je otkrila da je dobila preteće poruke od Anabele.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Anabela joj slala poruke... Jovana

22.14 Voditeljka Dušica Jakovljević je pročitala pismo koje je stiglo u studio, a u kom je pisalo:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, Hello
Važno saopštenje usred superfinala "Zadruge"

- Željko Mitrović je upravo saopštio svojim saradnicima da je dobio službeno obaveštenje da je format "Zadruga" nominivan i da je ušao u najuži izbor od 22 najbolja televizijska formata svih žanrova u Evropi na prestižnom američkom festivalu NATPE koji se ove godine održava u Budimpešti 26. juna.

21.57 Lepi Mića je stigao u studio, a kao nagradu za ulazak u superfinale dobio je putovanje u Budvu. On je vikao u studiju otvoreno dajući Kiji podršku:

Foto: TV Pink/printscreen
Pohisterisao... Lepi Mića

- Njihova ljubav je na krivim nogama, razvedite se pa se j*bite po javnim mestima. To nije ljubav". Deo publike podržao je njegovu izjavu, a drugi deo mu je zviždao.

RepublikaFoto: Promo foto
Urlao u studiju... Lepi Mića

 21.50 U drugom preseku izbačena je i prva osoba večeras koja neće osvojiti 50.000 evra, a to je Lepi Mića. 

21.45 On je najpre izgovorio imena svih onih koji neće napustiti "Zadrugu" u prvom krugu, a prva u superfinalu je ispala Žuta.
RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Žuta je napustila "Zadrugu"...
RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Najavila prvi presek... Dušica Jakovljević

21.00 Dušica Jakovljević najavila je da je napravljen prvi presek, a voditelj Ognjen Amidžić ušao je u Belu kuću kako bi otkrio ko je prva osoba koja napušta "Zadrugu".

Foto: TV Pink/printscreen
Otkrio ime prvog superfinaliste koji je ispao... Ognjen Amidžić

Pratite superfinale "Zadruge" iz minuta u minut...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Novica

20.06.2018 20:17

Толике гадости на једном месту,док кочијаш псује и изговара највулгарније речи паметњаковићи одпоздрављају,стидим се самог себе,одмах потом пинковци се хвале рејтингом,БРУКА

Odgovori 2 11
Maja

21.06.2018 00:48

Sloba priznao da ne zasluzuje nagradu. A namesteno da dobije automobil. Gde to ima osim u TV Pink?

Odgovori 10 1
Cecilja

21.06.2018 06:58

@Maja - Sloba ne zasluzuje nagradu, A POSEBNO NE ZASLUZUJE KIJU. On je osvojio Dzoger i pokazao da je taman za Djogaj familiju, zajedno sa svojim primitivnim i zlim roditeljima. Srecno sa Lunjarom, jer ce ti sreca trebati , a Kiji savet STO DALJE OD SLOBE, SLAVI DAN KADA SE NJEGA RESIS. NJEGOVA PREVARA JE PITANJE NJEGOVOG KARAKTERA, A TAKAV TI NE TREBA. Lunjara i Anabelci su taman za njega i njegove roditelje!

Odgovori 18 2
Ana

21.06.2018 07:49

@Cecilja - Kristina je ušla samo i isključivo zbog novca, ona ne da ne voli Slobodana, ona ne voli nikoga sem same sebe. Išla je na kartu prevarene žene, kojih u Srbiji ima mnogo, manipulisala je narodom svojom lošom glumom (on je moj muž, ja sam njegova žena, hiljadu reči a ništa ne kaže). Nisam nikako za prevaru, pa nisam ni za njenu prevaru ovog napaćenog naroda.

Odgovori 6 12