KIJA EKSKLUZIVNO: Kada bi mi se Slobini roditelji IZVINILI, pomirila bih se sa njim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija "Zadruga", postala je jedna od najomiljenijih ličnosti u regionu. Njena životna priča raspreda se i na drugim kontinentima, a lepa Kija pokušava da svoj život, život koji joj se spletom okolnosti totalno preokrenuo, usmeri na pravi put.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
U poseti Srpskom telegrafu i Republika.rs

 Jedan od tih kratkih putića bio je i do redakcije Srpskog telegrafa, gde nas je juče Kristina posetila, slikala se, dala intervju...

Da li si uspela da se vidiš sa Slobom kako biste popričali o svemu što se izdešavalo i o onome što će se tek dešavati?

- Nemam vremena ni za šta, pokušavam sve ljude da ispoštujem. Nemam vremena ni da jedem, a kamoli sve ostalo. Nemam vremena ni za Slobodana. Ja znam šta će se desiti i šta sam odlučila. Za dublje razmišljanje nemam vremena. Zato se i plašim da u budućnosti ne napravim neku grešku, da ne reagujem ishitreno, a opet, vratimo se devet meseci unazad, sve ovo što se izdešavalo.

 Najviše me je pogodilo to što su njegovi rekli da sam kopile, da sam zlo i da sam uništila njihovog sina

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Da li će dati Slobi poslednju šansu... Kristina Kija Kockar

Kako se sada osećaš posle svega?

- Teško mi je kada dođem kući u svoja četiri zida. Kada se čujem sa advokatom, pa mi on kaže da se čuo i sa Slobodanom i znam da će uskoro biti sve završeno, teško podnosim sve to.

On potencira na tome da vas dvoje treba da se vidite i da pričate o svemu. Šta ti kažeš na to?

- Meni je nebuloza što on stalno ponavlja kako treba da se vidimo. On se pita gde sam ja pogrešila? Mislim da on treba sam sebe da pita gde je on pogrešio. Sitnice iz našeg braka mogu da se isprave, ali ovo odvratno što je on uradio meni, treba da se fokusira na to. Njemu bi trebalo mnogo da bih ja prešla preko toga.

Ako bi prestao da misli o Luni i ako bi je zauvek zaboravio, da li bi mu tada pružila šansu?

- To je sitnica, tu je još milion stvari koje bi trebalo da učini. Samo kad se setim šta su njegovi roditelji pričali za mene i kako su se ponašali. Poslednji njegov razgovor sa majkom koji sam gledala, shvatila sam da tu nema sreće. On mene ne zaslužuje.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Najmanje što Kija traži je da Sloba zaboravi nju... Luna Đogani

Šta ti najviše nedostaje kada je on u pitanju?

- Ceo naš brak. Sitnice, kada sam bila na koncertu Jale i Bube, a nisam mogla da mu pošaljem snimak, da mu pokažem šta mi se lepo desilo tamo. Najteže mi je kada sve ove lepe stvari koje mi se dešavaju ne mogu da podelim.

Da li se čujete telefonom?

- Čuli smo se. Zvao me je i sinoć ponovo. Rekla sam mu da nema šta da pričamo o našem braku. Posle mi je poslao i poruku samo da započne konverzaciju. On mora da pristupi veoma ozbiljno ako želi da razgovara sa mnom.

RepublikaFoto: Republika.rs
Moraće debelo da se iskupi.. Sloba Radanović

Šta to znači?

- Iako ja ne želim da pričam sa njim, on bi morao da nađe načina da dođe do mene. Morao bi da nađe načina da to reši sa svojom porodicom. Kod njega ne vidim preteranu želju.

On više ne spominje Lunu, već je okrenut na tvoju stranu. Kako to komentarišeš?

- Ne znam šta se dešava, nisam pričala sa njim niti želim. Ono što pročitam to je sve što znam. Venčani kum mi je rekao da me je hvalio. Njegova ljubavnica je pričala da će, kada izađe, videti ko je ko, mislim da se sada i uverio u to ko je ko. Nadam se da jeste. Ja njemu nisam želela ništa loše. Iskreno sam mu pružila drugu šansu, a on je meni zabio nož u leđa.

Koji je bio presudan momenat da se vas dvoje ponovo zbližite u rijalitiju?

- Mi smo se zbližavali tokom svih meseci, kada sam mu priznala da ga volim, nisam očekivala njegovu povratnu reakciju. Međutim, on je reagovao i tada sam videla da mu nije svejedno. Pre nego što mi je i sam priznao. Po njegovim reakcijama i postupcima sam to videla. Kasnije mi je i rekao da me voli. Znali smo potajno da se volimo, ali niko to nikome od nas dvoje nije rekao. Ćutali smo. Poenta priče je da je on slabić.

Najteže mi je kada sve ove lepe stvari koje mi se dešavaju ne mogu da podelim sa njim

On nije potpisao papire za razvod?!

- Nije još uvek. Rekao je da će potpisati ako je to moja želja. Šta to znači, ako ja ne želim, neće to uraditi? Potencira na tome da ja želim kraj braka.

Čini se da si ti bila jača strana u vašem braku...

- On je bio slabiji u braku i to je uticalo da ima takve komplekse. I da to leči na taj način što će naskakati na sve što ima dve noge i što je u suknji. On je bio jedan od onih paćenika koji meni šalju poruke, a ja kažem - nije valjda mislio da ću da mu odgovorim? Mene je blam zbog toga. Blam me je što mi je to radio iza leđa.

Šta se dešava sa Andrijom?

- Nismo u kontaktu. To je u emotivnom smislu završeno.

Da li mrziš Slobine roditelje posle svega?

- Ne mrzim ih. Ali ih krivim. Krivim i njega. On nema svoje ja. Oni su mu učinili više štete nego koristi. Savetovali su ga da bude protiv svoje žene. Rekli su kako sam ga ja ponižavala što sam se pojavila u "Zadruzi" prvi put, a ja sam ga tada branila. Jutro posle toga me je Draginja zvala i rekla da sam ja njih ponizila. Ona se posle našla sa ženom koja je njegovog sina nazvala gejem. Razumem da su sada protiv mene, posle svega, ali ne i tada kada sam ga podržavala i bila prevarena žena.

Kako ćeš reagovati kada se budete videli na potpisivanju razvoda?

- Sve se to danas rešava sa ovlašćenjem. Nema potrebe da se vidimo. On danas treba da se vidi sa mojim advokatom. Još uvek je sve nejasno dok se ne potpiše to. Danas vidimo da ljudi potpišu papire, pa se opet venčaju. Nikad ne znate šta život nosi. Sve dok su njegovi roditelji na putu da se protive meni, nema ništa od toga. Vidim da je njegova majka izjavila da bi me primila u njihov dom ako bih se izvinila, ali mislim da upravo oni meni treba da se izvine. Uostalom, ja sam se izvinila u "Amidži šouu" zajedno sa Slobodanom zbog svega.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Potrebno je i Slobini roditelji da joj se izvinu... Kija Kockar

Dakle, kada bi se oni tebi izvinili, ti bi se pomirila sa njim?!

- Što se mene tiče, kada bih bila sa Slobodanom, ne moram da vidim njegovu porodicu. Ali njemu je to bitno. Mene oni ne zanimaju. Zbog njega bih pričala, ali ne bih im povlađivala niti prala noge da bi bili okej. Najviše me je pogodilo što su rekli da sam kopile, da sam zlo i da sam uništila njihovog sina. Slobodan im je to dao za pravo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
blučanka

27.06.2018 10:49

Takvo kučence više nećeš naći, da ga vodaš na povodcu i manipulišeš njime. "...odnosno nikad me nije uhvatio pa da može nešto da sumnja (u vezi tvoje prevare) izgovori i ne trepnu. Baš visokoumno i da ti povjerujemo. Slobo potpisuj te papire i bježi bez obzira. A to "ljubavnica", šta ono biješe tvoja mama?

Odgovori 35 108
Če

27.06.2018 12:53

Baš si bluča.Tebi takvoj niko ne može pomoći!

Odgovori 23 66
ANĐELA

27.06.2018 19:53

BRAVO ZA KIJU. OBMANULA JE CELU SRBIJU. GLUMICA ZA OSKARA A SRBIJA JADNA LI JE JADNA...

Odgovori 17 38
Taki

28.06.2018 08:39

Dosadna si više pustite čoveka više na miru znamo koliko si bila dobra manipulatorka obicna

Odgovori 11 21