Lepi Mića: KIJA NIKADA NEĆE BITI PEVAČICA!

Autor: Rijaliti

Zadruga

26.06.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Miroslav Pržulj iliti Lepi Mića javnosti je poznat po učešću u raznim rijaliti-programima. Iako se nije plasirao u prvih pet mesta u finalu "Zadruge", nije krio da mu je drago što je pobednica prve sezone još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića Kristina Kockar.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Vikao i u finalu "Zadruge"... Lepi Mića

Ipak, kako stjuardesa sve više naginje da uplovi u pevačke vode, Mića ekskluzivno za Rijaliti tvrdi da Kockareva nikako neće uspeti da se ostvari kao pevačica.
- Kristina nema nikakve šanse da bude dobra pevačica jer je za to potrebno mnogo talenta i rada. Ona ne može da se bavi pevanjem, isto kao što ni ja ne mogu odjednom da se bavim astrofizikom. To je ozbiljan posao, a ona nije muzički ni obrazovana ni preterano talentovana. Možda bude eventualno kao Stanija, da snimi jednu do dve pesme i da se to zavrti malo po internetu. Inače, ne mislim da ona ima da traži bilo šta na estradi što se pevanja tiče.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kija Kockar u redakciji Srpskog Telegrafa i Republika.rs


Da li misliš da je Kija na kraju izašla kao žrtva iz rijalitija ili kao pobednik?
- Otkad se desila čitava ta situacija sa Kijom, Đoganijevom i Slobom, ja nisam nikoga konkretno branio. Branio sam samo instituciju braka. Slobu treba da bude sramota što se je*ao sa Lunom pred ženom i tako skrnavio instituciji braka. Brak je svetinja, a on je jedan balvan koji je sve to pogazio svesno.
Ko je u tom trouglu najviše kriv?
- Slobodan i niko više. Luna je tu ušla kao devojčurak, koji je uplovio u vezu i samo je htela da se zabavlja s njim. Znala je da je on oženjen, a on ni o čemu nije razmišljao.
Hoće li sve ovo da utiče negativno na njegovu karijeru?
- Naravno da hoće. On je sebe obeležio na najnegativniji mogući način. Obe će ga ostaviti na kraju i izvisiće skroz. On ne zna kad je gladan, a kamoli da održi brak, koji je svetinja. Na njegovim nastupima ljudi će mu dobacivati da je ispao som što je ostavio Kiju, neće komentarisati njegovo pevanje. Na stranu to što dobro peva kad treba da bude kompletna ličnost, a to nikako nije.
RepublikaFoto: Republika.rs
Mića tvrdi da je on glavni krivac... Sloba Radanović


Da li je Anabela pogrešno savetovala Lunu?
- Ona treba da se pokrije ušima i ćuti. Ćerku je pred svima savetovala da je normalno da bude sa oženjenim čovekom i da se je*e s njim pred njegovom ženom. Treba da je bude sramota što je to skandirala na sva usta. I posle još priča kako je njeno dete žrtva, a sve vreme je podržava u svemu negativnom što radi. To što je Sloba unutra radio sa Lunom, to rade samo moralne nakaze i niko više.
Mnogi i dalje osuđuju Kiju što je ušla u rijaliti da rešava bračne probleme, misliš li da to nije trebalo da radi?

 Jedna, dve pesme dok ne dosadi narodu i njena karijera je gotova. To je ozbiljan posao, a ona nije muzički ni obrazovana ni preterano talentovana, tvrdi pevač

- Zašto je to pogrešno? Pa niko ne bi dopustio da ga neko vara i da pritom ćuti sve vreme i pravi se lud. Ona je ušla da sa mužem raspravi sve što ima. Oni su i dalje u braku. Ona je pokazala ko je unutra, a pokazala je i koliko je jaka posle svega što joj je Slobodan uradio. Ona je iz svega ovoga izašla kao heroj.
Da li misliš da bi veza Teodore i Anđela imala drugačiji tok da nije ušla mama Goca u rijaliti?
- Sigurno da bi. Mada, i ovako mislim da oni neće ostati dugo zajedno. Posebno zbog toga što je ona tip devojke koja je ambiciozna i koja je poletela za karijerom. Nema ona to vreme koji bi mu posvetila u toj meri. Mada, i Anđelo je lep momak, juriće ga devojčice sad posle "Zadruge", pa ako su dosadili jedno drugom, to ćemo vrlo brzo da saznamo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mića i o Teodori ima mišljenje... Džehverovićeva

A hoće li Sara i Vojke ostati zajedno?

- Mislim da hoće, a ako i ne ostanu, verujem da će ostati jako dobri prijatelji. Oni su imali neki svoj rijaliti unutra i u većini slučajeva sve radili mimo drugih. Svakako mislim da imaju najstabilniju vezu od svih parova u "Zadruzi".

Mića: Anabela treba da se pokrije ušima i ćuti. Ćerku je pred svima savetovala da je normalno da bude sa oženjenim čovekom

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Od Đeksona i nje nema ništa, mišljenja je Mića... Andrijana Radonjić

A Đekson i Andrijana?
- Ma nema tu ničega, to je samo fora. Neozbiljan je on i ne može da se posveti devojkama na način na koji one hoće. Zato ih je i promenio toliko u rijalitiju. On se dečko zeza i uživa. Nije nešto preterano lep, ali ima neku harizmu.
Tebe su mnogi smatrali najljigavijim igračem i taktičarom, ima li istine u tome?
- Ja sam samo neko ko je iskren bio sa svima njima u svakom trenutku. Nema tu taktike, nego oni pričaju da sam taktičar čim čuju surovu istinu od mene koja im se ne sviđa.

A da li Sanja Stanković ima taktiku i sa Matorom je samo iz koristi ili je to iskrena i prava veza?
- Ne verujem da je Sanja stoprocentno zaljubljena u Matoru, ali je činjenica da je uz nju stekla izvesnu sigurnost. Jovana je unutra mnogo pazila na nju i u svakom trenutku joj je bila velika podrška. Možda i opstane ta njihova veza. Ja sam svakako čovek koji poštuje bračnu zajednicu između muškarca i žene i ne mešam se mnogo u te priče oko gej-populacije, ali ako su njih dve srećne zajedno i ako se vole, onda nemam ništa protiv.

RepublikaFoto: Promo foto
Hoće duet sa Anabelom, al' zamalo... Lepi Mića

Šta planiraš kada je tvoja profesionalna karijera u pitanju?
- Planiram da snimim duet sa Anabelom. Šalim se, naravno, nastaviću tamo gde sam stao i radiću sve što sam i do sada.
Da li bi ušao u "Zadrugu 2"?
- Ja slobodno mogu da kažem da ću ulaziti u rijaliti sve dok ne pobedim, i to će mi odsad biti glavni cilj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mensista

27.06.2018 08:54

Nekulturna Dalabu

Odgovori 19 2
Tijana

27.06.2018 09:13

Kija peva bolje od Lepog Mice. Lepi Mica je starac i izgubio je glas.

Odgovori 24 2
blučanka

27.06.2018 10:54

Visokomoralni Mića i vjernik podržava dvije le.bače, podržava nemoralni plod Kijine majke, a poštuje instituciju braka. Da nije malo kontradiktorno? Ali, šta reći za Miću - fuj, fuj, fuj, fuj....

Odgovori 3 21
VronikaStar

05.07.2018 13:05

Kija i ne mora da bude pevacica, jer ima fakultet i svoju profesiju za razliku od vas mnogih. Sada neka se igra i neka uziva jer je zasluzila. A posebno ona peva bolje od mnogih koji se profesionalno bave pevanjem.