Sloba gostovao u emisiji, JAVILA SE ŽENA KOJA JE DOŽIVELA ISTO ŠTO I KIJA!

Autor:

Zadruga

26.06.2018

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je izgleda tokom finala rijalitija "Zadruga", kada je njegova supruga Kristina Kija Kockar pobedila shvatio da je napravio krupnu grešku, i odmah nakon toga počeo je da se kaje. Međutim, ozbiljnije se zamislio tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" kada se uključila gledateljka koja je doživela sličnu situaciju kao i Kija i uputila mu reči koje verovatno on nikada neće zaboraviti.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kada je čuo ovu ženu, nije mu bilo lako... Sloba Radanović u emisiji "Zadruga- Narod pita"

- Kad je počela "Zadruga" ja je uopšte nisam gledala, ali, sticajem okolnosti, kada je ušla Kija i kad se tako dešavalo šta se dešavalo, njene emocije su mene baš... Kako da objasnim... Takve emocije sam i ja imala. I onda sam žurila, posle posla, samo da gledam da li su se oni pomirili ili nisu, i naravno, navijala sam. Ali, zašto... Ja sam prevarena. U braku sam bila 12 godina i ta ljubav nikada nije prestala... Niti će prestati - rekla je ona, a zatim dodala:

Foto: printscreen/TVPink
Izgleda da želi da se vrati Kiji... Kockarova i Radanović

- Moje mišljenje, gledajući tebe, gledajući Kiju... Shvatila sam da ste vi jedno za drugo i da ti treba da se boriš za Kiju. Nemam ja ništa protiv Lune, nismo mi dužni da osuđujemo jedni druge. Jednostavno, Kija je prava osoba za tebe i prava žena. Inteligentna, pametna... Ja sam se povukla iz svog braka, kad je on mene prevario i kad sam sve to shvatila ja sam otišla. Moj bivši muž sada ima drugi brak i dete sa tom ženom. Ali ljubav i dalje postoji između nas. Ti i Kija ste jedno za drugo. Bori se za Kiju! Ne dozvoli da se razvedete. Kajaćete se, i jedno i drugo, posle izvesnog vremena - završila je ona.

Slobodan je izlaganje ove gospođe odslušao s pažnjom i vidno zamišljen, a nakon svega što je nakon toga izjavio, bilo je očigledno da želi pomirenje s Kijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading