SANJA PRECRTALA ANDRIJANU IZ ŽIVOTA: Nije pročitala pismo koje joj je napisala!

Autor:

Zadruga

27.06.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo Andrijane Radonjić i Sanje Stanković puklo je pri kraju rijalitija "Zadruga"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Andrijana Radonjić i Sanja Stanković

Naime, Andrijana je zamerila svojoj rijaliti drugarici što joj nije priznala šta oseća prema Jovani Tomić Matoroj, pa se distancirala od nje, a onda se u jednom trenutku tokom pitanja novinara obratila plavuši rekavši joj da zna nešto iz privatnog života, u šta niko nije upućen. 

S obzirom na to da je Andrijana napisala pismo za Sanju kojim joj je uputila reči izvinjenja, a to ona nije pročitala, plavušu smo upitali da li se nakon izlaska iz rijalitja čula sa njom i da li planira da se sa njom pomiri.  

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

- Nismo se čule. Videla sam je samo na koncertu Jale Brata i Bube Korelija. Ne bih da joj dajem medijski prostor. Ona je mene povredila, ne ja nju, ona je otišla od mene. Argumenti su apsolutno na mojoj strani što se i videlo. Ona se sama povukla. Nju je povredilo što joj ja nisam rekla za Jovanu. Ako se zbog toga ostavljaju prijatelji, ona meni nije prijatelj, onda nemam potrebu da joj se obraćam. Ja ni ono pismo nisam pročitala, stvarno me ne zanima. To je namenski odbrađeno, čisto da se opere - rekla je Sanja u intervjuu za Pink.rs. 

Takođe, ona je dodala da iako se sretnu, pozdraviće se samo, ali da će polemisati i vraćati se na ovu temu, male su šanse. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading