PESMA POSVEĆENA SLOBI? Kija izbacuje SINGL I EVO KAKO SE ZOVE!

Autor: Pink.rs

Zadruga

30.06.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nakon pobede u "Zadruzi" odlučila je da postane pevačica, i odmah se bacila na posao kako bi što pre objavila novu pesmu.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Neće da mu se vrati? Sloba Radanović i Kija Kockar

Ona je pre nekoliko dana odabrala saradnike koji će joj napraviti pesmu, a dogovorila se sa Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem, popularnim "Aspirincima", a koji su joj po svemu sudeći uradili singl.

 

Are you ready ? @filip_fmplay #follow

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Jun 28, 2018 at 10:02am PDT

Kija će sarađivati i sa Jala Bratom i Bubom Korelijem, a njena nova pesma biće biografska jer kako je sama Kockarove otkrila i sam naziv to potvrđuje:

- Juče sam se sastala sa Filipom Miletićem, ponudio mi je jednu pesmu. Jako je zainteresovan, sviđa mu se moja energija. Pesma se zove "Ne vraćam se na staro" i definitivno je biografska. Ništa još nije sigurno, još uvek smo u pregovorima. Sve sam prepustila Raki Mariću, on će mi voditi karijeru - izjavila je Kija koja je dodala da će pesma biti bržeg ritma. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading